Sakarā ar «Germanwings» katastrofu «Turkish Airlines» vadītājs nāk klajā ar savādu aicinājumu (35)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pieter v Marion, CC BY-NC 2.0

Pēc traģiskās aviokompānijas «Germanwings» lidmašīnas katastrofas Francijas Alpos lidsabiedrības «Turkish Airlines» vadītājs mudinājis pilotus precēties, norādot, ka tas varētu palīdzēt izvairīties no šādiem incidentiem.

«Lufthansa» struktūrvienības «Germanwings» lidmašīna «Airbus 320», kas atradās ceļā no Barselonas uz Diseldorfu, nogāzās 24.martā. Katastrofā gāja bojā visi 150 cilvēki, kas atradās lidmašīnā.

Tiek uzskatīts, ka lidmašīnas otrais pilots Andreass Lubics apzināti strauji samazinājis augstumu, liekot lidmašīnai nogāzties.

«Negadījums Francijā ir mums ko iemācījis, proti, ka būt par pilotu ir ļoti prasīgs uzdevums,» uzrunājot jaunos pilotus izlaiduma ceremonijā, norādīja «Turkish Airlines» vadītājs Temels Kotils, piebilstot, ka pilotu dzīvesveids ir ļoti svarīgs.

«Tādēļ, dārgie draugi, mēs katrā ziņā iedrošinām tos no jums, kuri ir vieni, apprecēties,» sacīja Kotils.

Pirms izlaiduma «Turkish Airlines» vadītājs ziņu aģentūrai DPA norādīja, ka tādi incidenti kā «Germanwings» lidmašīnas katastrofa ir atsevišķi gadījumi.

«Tas ir kas tāds, ko neviens nevar paredzēt,» viņš piebilda.

Kotils norādīja, ka «Germanwings» lidmašīnas katastrofa notika pēc tam, kad Lubics bija izšķīries no savas draudzenes. Izmeklētāji šo faktu nav apstiprinājuši.

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka Lubics cīnījies ar depresiju un pašnāvnieciskām tendencēm.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu