Aktieris Kveids nav drošs, ka attiecības ar latvieti Auziņu ilgs visu mūžu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ santaauzina

Aktieris Deniss Kveids ir pazīstams ne vien savu iespaidīgo lomu, bet arī mīlas dzīves dēļ. 1991. gadā Kveids apprecēja leģendāro aktrisi Megu Raienu, taču desmit gadus vēlāk pāris izšķīrās. Šobrīd 64 gadus vecais aktieris tiekas ar 32 gadus veco latviešu modeli Santu Auziņu, taču nav drošs, ka viņu attiecības ir uz mūžu, Kveids atklāja jaunākajā intervijā.

Kad viņš tika lūgts aprakstīt savas jūtas pret pirmo sievu, aktrisi Megu Raienu, Kveids norādīja, ka laulība ar Raienu bija “visveiksmīgākās viņa dzīves attiecības”.

 

Still my favorite photo ?

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Abu attiecības gan izjauca fakts, ka aktieri tika nemitīgi salīdzināti. “Kad satikāmies, es biju lielā zvaigzne. Taču pēc tam, ejot ielās, visi izbļāva tikai viņas vārdu. Jāatzīst, es jutos tiešām pazudis.”

Atskatoties uz pirmo laulību, tā Kveidam, kurš kopumā ir bijis precējies un šķīries trīs reizes, bijusi “izaugsmes iespēja”, un viņš no tās ir daudz mācījies.

Runājot par tagadējām attiecībām ar 32 gadus veco latviešu modeli Santu Auziņu, viņš nav drošs, ka ir atradis mūža mīlestību, sakot, ka nevar vēl uz to atbildēt, taču ir apmierināts ar to, kas starp viņiem ir. 

“Man patīk būt attiecībās. Tas ir daudz jautrāk,” intervijā bilda aktieris.

Tāpat aktieris norādīja, ka pāra vecuma atšķirība abus netraucē.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu