Pirlo: Ronaldu ir spējīgs aizvest "Juventus" līdz uzvarai Čempionu līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Slavenais Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu var palīdzēt itāļu vienībai Turīnas "Juventus" nākamajā sezonā izcīnīt UEFA Čempionu līgas trofeju, atzinis leģendārais Itālijas izlases pussargs Andrea Pirlo.

Pēc deviņiem gadiem Spānijas grandā Madrides «Real», Ronaldu karjeru turpinās Itālijas titulētajā klubā «Juventus», kas par viņa iegādi iztērējusi 112 miljonus eiro. Ar 33 gadus veco futbolistu noslēgts līgums uz četriem gadiem.

«Man ir prieks, ka tāds spēlētājs kā Ronaldu ir pievienojies Turīnas vienībai,» medijam «Sky Sports Italia» atklāja Pirlo. «Viņš ir futbolists, kurš komandā nodrošina stabilitāti un var palīdzēt »Juventus« izcīnīt UEFA Čempionu līgas titulu. Ronaldu iegāde »Juventus« vēl negarantē titulu, taču ļauj spert soli tuvāk trofejas izcīnīšanai.»

Pirlo atzinīgi vērtēja Ronaldu, sakot, ka viņš ir augstākās klases futbolists. «Viņš spēs izšķirt spēļu likteņus un mēs nākamsezon »Juventus« spēlēs redzēsim kaut ko skaistu.»

Arī pats Ronaldu nesen atzina, ka vēlas palīdzēt «Juventus» izcīnīt Čempionu līgas trofeju pēc ilgāka pārtraukuma. Pēdējo reizi Turīnas vienībai tas izdevās 1996.gadā, bet pēc tam «Juventus» piecreiz spēlēja finālos, allaž zaudējot. Kopumā Itālijas kluba kontā ir divas UEFA prestižākā klubu turnīra trofejas.

Ronaldu kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes «Saint-Germain» (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba «Barcelona» nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā uz īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas «Monaco».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu