Izsmalcināta atpūta: vakariņas koku galotnēs

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Skaisti klāts galds starp zaļām koku lapotnēm, putni čivina un vējš čabina, saules zaķi spēlējas uz glāžu maliņām, uz tuvējās ūdens virsmas skaisti atspīd debesis, apkārt miers un smaidoši cilvēki. Izcili ēdieni un saviļņojoša atmosfēra, kas paceļ vakariņu viesus tuvāk debesīm gan sajūtās, gan fiziski, pasniedzot ēdienus starp koku galotnēm, desmit metru augstumā. Vai vari to iztēloties un sevi iedomāties starp viņiem?

Jauns un pārsteigumu pilns projekts “Vakariņas koku galotnēs” piedāvā izsmalcinātu atpūtu skaistā apkārtnē ar pārdomātu scenāriju, kas veidots ar nodomu pamodināt vakariņu viesos sajūtas, lai skaisti baudītu vakaru mazliet tuvāk debesīm. Projektam ir aizkustinoša pieredze: “The Latvian Element” stāstniece Laura cilvēkos uzbur ticību brīnumam, bet šefpavāri Endijs Vīnerts un Artis Apsītis patiešām pagatavo garšas brīnumus 6 kārtās. “Vakariņas koku galotnēs” komanda šo pasākumu veido, lai lutinātu viesus un palīdzētu tiem kaut uz vakaru atslēgties no ikdienas rūpēm un ārišķības, ļaujoties dabas noslēpumainības valdzinājumam un mieram.

Vakariņas koku galotnēs
Vakariņas koku galotnēs Foto: privātais arhīvs

Pasākuma norises vieta ir “Piedzīvojuma gara” lauku bāze Ķegumā, aptuveni 65 kilometrus no Rīgas centra.

Vakariņas koku galotnēs
Vakariņas koku galotnēs Foto: privātais arhīvs

“Vakariņas koku galotnēs” komanda, veiksmīgi aizvadījusi pirmo pasākumu sēriju, aicina uz nākamajām vakariņām 3. un 4. augustā.

Vairāk informācijas: https://ej.uz/galotnes2

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu