Eiropas lielākajā festivālā “Tomorrowland” slavu iemanto jocīgs dīdžejs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Šobrīd Beļģijā norisinās Eiropas lielākais deju mūzikas festivāls “Tomorrowland”, kurā uzstājas tādi pasaulē pazīstami dīdžeji kā Tiesto, Armin van Buuren, Martin Garrix, kā arī daudzi citi. Un, kamēr pazīstamie dīdžeji piedāvā diezgan paredzamus priekšnesumus, kāds zviedru dīdžejs pārspēja visus pārējos festivāla māksliniekus.

Bosnijā dzimušais dīdžejs un producents no Zviedrijas vārdā Salvators Ganači uzstājās uz galvenās festivāla skatuves ar stundu ilgu priekšnesumu, piedāvājot skatītājiem ļoti īpatnējas deju kustības un izsaucienus.

Festivāla dalībniekus Ganači aicināja “atslābināt savas anālās atveres” un priekšnesuma laikā žāvēja matus. Visjocīgākie brīži no dīdžeja uzstāšanās tika apvienoti vienā video un publicēti internetā, materiālam un pašam dīdžejam ātri vien kļūstot par virālu hitu starptautiskā līmenī.

Viņa uzstāšanās medijos ir radījusi dalītu viedokli, daudziem uzskatot, ka šādā veidā Ganači tikai parodē citus mūsdienu dīdžejus, kamēr citi domā, ka viņš zinājis, ka ar jocīgu izturēšanos iegūs lielu slavu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu