Pārdošanā nonācis rets Ferrari, kas reiz piederējis Nikolasam Keidžam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News

Pārdošanā nonācis rets ierobežotā skaitā izlaista Ferrari modeļa eksemplārs, turklāt tas savulaik piederējis Holivudas zvaigznei Nikolasam Keidžam. Auto tagad var iegādāties ikviens, kura rīcībā ir lieki 2,6 miljoni sterliņu mārciņu jeb 2,94 miljoni eiro.

51 gadu pēc izripošanas no Maranello rūpnīcas konkrētais Ferrari 275 GTB/4 ir veicis 56 250 jūdzes jeb 90 525 kilometrus. Automobilim ir bijuši vairāki īpašnieki, no kuriem zināmākais ir Holivudas aktieris Nikolass Keidžs. Viņš auto lietojis periodā no 2007. līdz 2014. gadam, apgalvo pašreizējais mašīnas saimnieks un pārdevējs Toms Hārtlijs.

Auto ir gandrīz perfektā tehniskā stāvoklī, turklāt tam vēl nesen veikts virsbūves remonts. Ferrari 275 GTB/4 ir apgādāts ar 3,3 litru V12 motoru, kurš attīsta 300 zirgspēkus un dod iespēju maksimāli attīstīt 267 kilometrus stundā.

«Tas ir perfektā tehniskā stāvoklī, tādējādi redzams, ka Keidžs par to rūpējies. Pēc odometra redzams, ka viņš septiņu gadu laikā auto izmantojis regulāri. Tomēr kopš tā laika ir veikta apjomīga restaurācija, lai spēkrats būtu ideālā stāvoklī,» - tā Toms Hārtlijs, piebilstot, ka šis ir viens no 250 uzbūvētajiem modeļa eksemplāriem, turklāt darba kārtībā šādu spēkratu atlicis visai maz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu