Dināras Rudānes bērniņam pasaulē jānāk pavisam drīz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ dinara_rudan

Latviešu dziedātāja, TV šova «Izklausies redzēts» 3. sezonas uzvarētāja Dināra Rudāne šobrīd ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Par grūtniecību mūziķe paziņoja aprīlī, taču tagad kļuva zināms, ka viņas pirmdzimtais jau pavisam drīz nāks pasaulē.

Sociālajā tīklā "Instagram” mūziķe dalījās ar jaunām fotogrāfijām un aprakstu, kurā pastāstīja, ka ir jau sagatavojusi Dzemdību nama sarakstā iekļautās lietas. 

“Mēs tuvojamies finišam, bet tai pašā laikā absolūti - tikai starta līnijai,” pārdomās par mazuļa gaidīšanas laiku dalījās Rudāne. Tāpat viņa pastāstīja par sajūsmu, ko piedzīvojusi grūtniecības deviņos mēnešos.

 

Gandrīz visas sievietes iziet tam cauri, bet katrai tas ir īpašs, viens no svarīgākajiem notikumiem dzīvē. Tāpēc jau ir tik liela sajūsma, neskatoties uz to, ka tas notiek gandrīz katra cilvēka dzīvē. Neticami, ka tikai deviņu mēnešu laikā rodas absolūti jauns cilvēks, kam kaut kad būs jāpiedzīvo it kā tas pats, bet atkal- viņam īpašs un neaizmirstams notikums. Jā- scenārijs ir līdzīgs, bet nē- mēs neesam vienādi. Katrs izprot mīlestību caur savu sirdi, vai arī nekad neuzzina, kas īsti tā ir..Nav formulas, kas to izskaidro, tieši tāpēc, ka mēs katrs esam unikāls un nevaram pielietot vienu un to pašu formulu identiski vienādi sev. Paldies ikvienam par atbalstu, ieteikumiem un mīļumu?. Mēs tuvojamies finiša, bet tai pašā laikā absolūti- tikai starta līnijai. Dzemdību Nama saraksts ir gatavs, paldies, un re- esmu milzīgajā ‘Bērnu Paradīzes’ (veikala Baby City Toy City?) sākuma nodaļā, iegādājāmies visu, kas nepieciešams. Ja godīgi, ienākot šeit, man atvērās mute?, veikals šķiet tik liels un viss bērniem, tētiem un māmiņām?. Wow. Te ir VISS?.. Un viena diena nepietiek, lai visu izskatītu - izskatās, ka drīz šeit jutīšos kā mājās ??. #gettingready #maternity #babycitytoycityriga #canpolbabies

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

 

#hellodaddy ??

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu