Mesi nav izlēmis par nākotni Argentīnas izlasē

Gunārs Rodovičs
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Robert Ghement / EPA / Scanpix

Argentīnas futbola federācijas (AFA) prezidents Klaudio Tapia izteicies, ka izlases lielākajai zvaigznei Lionelam Mesi ir nepieciešams vēl laiks, lai pieņemtu lēmumu par savu turpmāko karjeru Argentīnas izlasē, ziņo Bleacher Report. 

Aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā Argentīnas izlase izstājās jau astotdaļfinālā, kur atzina Francijas izlases pārsvaru. Pirms finālturnīra sākuma tieši argentīnieši tika uzskatīti par galvenajiem favorītiem uz titula iegūšanu, taču grupu turnīrā parādītais neizteiksmīgais sniegums šo favorītu lomu mazināja. 

Komanda D apakšgrupā izcīnīja 4 punktus, pēdējā kārtā nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs. Neizteiksmīgu sniegumu rādīja arī Argentīnas izlases lielākā zvaigzne Mesi, kurš četrās spēlēs guva tikai vienus vārtus. 

Par pasaules superzvaigznes nākotnes plāniem izvairīgi runā arī Tapia, tikai piebilstot, ka komanda un visa valsts paļaujas uz 31 gadus veco futbolistu. 

"Mēs ticam viņam. Mums viņš ir jāatstāj vienatnē, jāliek mierā, lai viņš saprastu, ko vēlas darīt nākotnē ar Argentīnas izlasi," sacīja Tapia. 

Argentīnas futbola prezidents arī atzina, ka ir kontaktējies ar Mesi, taču par lēmuma pieņemšanu nav uzbāzies.

"Mums ir labas attiecības. Lai kāds būtu viņa lēmums, respektēšu to, jo viņš mūsu valsts labā ir darījis ļoti daudz," atzina Tapia. 

Savas karjeras laikā 13 sezonās «Barcelona» pirmās komandas rindās Mesi guvis 507 vārtus 583 mačos. Viņš kluba vēsturē ir labākais vārtu guvējs un vairāku citu rekordu īpašnieks.

«Barcelona» kluba sistēmai Mesi pievienojās 13 gadu vecumā. Argentīnas futbolists komandai palīdzējis izcīnīt astoņus Spānijas čempionu titulus, četras reizes triumfēt UEFA Čempionu līgā un piecas reizes iegūt Spānijas karaļa kausu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu