Ceturtdienas horoskops: 26. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 26. jūlijam. 

AUNS Liela nozīme būs komandai, kurā strādā. Tieši kolēģu atbalsts šodien var būt ļoti nozīmīgs, lai sasniegtu kārotās lietas. Nav izslēgts, konkurenti var centies ievilināt tevi kādā slazdā.

VĒRSIS Tu spēsi paveikt apskaužami daudz, vienīgi pielūko, lai tava centība nenoved pie pārpūles. Kādam Vērsim var nākties kravāt somas un doties neplānotā komandējumā. Esi piesardzīgs, ilgstoši esot pie stūres.

DVĪŅI Ja tev jākārto svarīgi darījumi, divreiz pārliecinies, ka esi pareizi sapratis šefa norādījumus, izpildījis visus nepieciešamos nosacījumus. Neļauj garastāvokļa svārstībām radīt liekus sarežģījumus.

VĒZIS Zīmīga diena Vēžiem, kuri saistīti ar mākslas pasauli. Ar savu nestandarta domāšanu pārsteigsi, spēsi aizraut un ieinteresēt apkārtējos. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, veicot lielākus pirkumus.

LAUVA Ja pratīsi atturēties no asām piezīmēm, necelsi sevi uz galvenā pjedestāla, ļausi arī citiem baudīt slavas saulīti, tad diena neapšaubāmi būs izdevusies! Kādam Lauvam var aktualizēties nekustamā īpašuma lietas.

JAUNAVA Tavas analītiskās dotības un apķērīgums ļaus iekarot priekšnieka uzmanību, atzinību. Šobrīd vari ķerties klāt ar grāmatvedību, juridiskām lietām saistītajam. Pēc darba ieteicams nedaudz pasportot.

SVARI Profesionālās lietas vēlēsies novirzīt otrajā plānā, tādējādi galveno uzmanību koncentrēt privātajam lauciņam. Nav izslēgts, ka pēdējā laikā saskarsmē ar mīļoto radušies vairāki konflikti.

SKORPIONS Diena no tevis var prasīt visus spēkus. Pielūko, lai, darot vairākus darbus vienlaicīgi, klāt nepiezogas neuzmanība, paviršums. Iespējams, daļu darbu vari uzticēt pārbaudītiem kolēģiem.

STRĒLNIEKS Ar vieglu roku paveiksi ikdienas darbus un atlikušo dienas daļu veltīsi kam daudz tīkamākam. Nav izslēgts, iepriecināsi mīļoto cilvēku ar kādu jauku dāvanu, pretī saņemot nedalītu uzmanību.

MEŽĀZIS Būsi noskaņots lietišķi. It visu pakārtosi nosprausto rezultātu sasniegšanai. Saskarsmē ar apkārtējiem gan var rasties nelielas domstarpības, jo tavs garastāvoklis būs pārāk nopietns, pat drūms.

ŪDENSVĪRS Ja esi saistīts ar masu medijiem vai tirdzniecību, tad gatavojies pamatīgam skrējienam. Darāmā būs patiesi daudz, taču par rezultātu arī nevarēsi sūdzēties. Saskarsmē ar mīļoto valdīs kaislības.

ZIVIS Lielu lomu šodienas gaitās spēlēs veiksme, apstākļu sakritība. Esi atvērtāks pret kontaktiem, kuri šodien paveras tavā priekšā. Ir vērts arīdzan ieklausīties intuīcijā, nerīkoties pretēji sirdsbalsij.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu