Uldriķis: "Sion" klubs ir ambiciozs gluži kā es

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Futbola klubs RFS/Facbook

Latvijas talantīgais futbolists Roberts Uldriķis pievienojās Šveices augstākās līgas klubam "Sion", jo uzskata to par ambiciozu vienību.

Uldriķis pagājušajā nedēļā oficiāli pievienojās "Sion" klubam, tādējādi atstājot "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas līdervienību RFS. Latvietis ar Šveices klubu noslēdzis līgumu uz četriem gadiem.

"Sjonas klubs ir ambiciozs gluži kā es, tādēļ piekritu pievienoties šai vienībai," kluba mājaslapā publicētajā intervijā sacīja Uldriķis. "Prezidents, treneri un spēlētāji ir ļoti ambiciozi cilvēki, kuri vēlas uzvarēt katrā spēlē. Visi smagi strādā un ir profesionāli."

Uldriķis tikai vienu dienu pēc pievienošanās klubam ar rezultatīvu piespēli debitēja Sjonas vienības rindās, aizvadot 45 minūtes pārbaudes mačā pret slaveno Itālijas komandu Milānas "Inter". "Sion" šajā spēlē izcīnīja uzvaru ar 2:0.

"Domāju, ka spēlē pret "Inter" gan komanda, gan es demonstrējām labu sniegumu," sacīja Uldriķis. Man bija izdevības gūt vārtus, turklāt atdevu arī rezultatīvu piespēli. Ar precīzu sitienu gan neizcēlos, taču, iespējams, tas bija tādēļ, ka tā bija mana pirmā spēle klubā - vēl īsti nezināju visus spēlētājus. Uz maču bija sanākuši daudz skatītāju, un biju mazliet uztraucies. Spēlē pret "Lugano" jau jutos labāk, turklāt līdzjutēji mūs atbalstīja pat tad, kad zaudējām ar 0:2."

Pēc uzvaras pār "Inter" Šveices vienība pirmajā nacionālās līgas spēlē ar 1:2 zaudēja "Lugano", bet Uldriķis laukumā devās 64.minūtē.

"Vēlos komandai palīdzēt, cik vien to spēju, un demonstrēt savu labāko sniegumu. Būtu jauki šogad uzvarēt Šveices kausa izcīņā, jo es vēlētos kļūt par otro latvieti aiz Andra Vaņina, kurš to izdarījis. Tāpat gribētu Šveices čempionātā kopā ar komandu sasniegt maksimāli augstu vietu."

"Sion" divas reizes kļuvusi par Šveices čempioni un 15 reizes triumfējusi valsts kausa izcīņā. Divas reizes Šveices kausa izcīņā "Sion" uzvarēja ar Vaņina palīdzību. Vaņins Sjonas komandu pārstāvēja no 2009. līdz 2016.gadam.

"Sion" aizvadītajā sezonā Šveices čempionātā ieņēma sesto vietu, tādējādi šajā sezonā tai Eirokausi ies secen.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu