Lauris Blaus atgriežas Ventspilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas čempionvienība BK "Ventspils" noslēgusi 1+1 gada līgumu ar latviešu centra spēlētāju Lauri Blauu. Kurzemes klubu viņš pārstāvēja laika posmā no 2009. līdz 2012. gadam, vēstīts vienības mājas lapā. 

BK “Ventspils” noslēdzis 1+1 sezonas līgumu ar latviešu centra spēlētāju Lauri Blauu. Tā Laurim būs atgriešanās, jo Ventspils klubā basketbolists aizvadīja 3 sezonas no 2009. – 2012. gadam.

Aizvadīto sezonu Lauris Blaus sāka Polijas kluba “Czarni Slupsk”, pēc tam pievienojās BK “Betsafe/Liepāja” komandai, bet sezonas otrā pusē devās leģionāra gaitās uz Odesu, kur spēlēja vietējā komandā “Bipa”. Odesas klubā Blaus aizvadīja 9 spēles, kur vidēji spēlē guva 11 punktus, izcīnīja 6 atlēkušās bumbas un atdeva 2 rezultatīvas piespēles.

BK “Ventspils” galvenais treneris Roberts Štelmahers atzīmēja, ka Lauris Blaus viņam ir labi pazīstams spēlētājs, jo kopā izcīnīts Latvijas čempiona tituls Valmierā: “ Lauris ir tas spēlētājs par kuru saku, ka viņš ir ar augstām darba spējām. Mēs ceram, ka Lauris būs liels palīgs komandai cīņā zem groziem”.

Karjeras laikā Lauris Blaus spēlējis Latvijas komandās “Ķeizarmežs”, “VEF Rīga” un “Liepāja/Triobet”, kā arī devies leģionāra gaitās, spēlējot Igaunijā un Lietuvā. Lauris Blaus ir divas reizes kļuvis par Latvijas čempionu, zelta medaļas izcīnot ar “Valmiera/Ordo” un “VEF Rīga”. BK “Ventspils” Blaus spēlēja trīs sezonas, kuras laikā nospēlēja 130 spēles, kopumā gūstot 668 punktus, izcīnot 267 atlēkušās bumbas un atdevis 66 rezultatīvas piespēles.

BK “Ventspils” otrdien, 24.jūlijā, noslēdza sadarbības līgumu ar amerikāņu aizsargu Entoniju Bīnu, bet līgumi uz jauno sezonu ir arī Ingum Jakovičam, Robertam Freimanim, Mārim Gulbim, Kristapam Ķilpam un Artūram Grīnbergam.

Latvijas čempioni BK “Ventspils” turpina darbu pie komandas komplektācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu