Tite turpinās vadīt Brazīlijas izlasi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergei Bobylev/TASS/Scanpix

Brazīlijas Futbola federācija (CBF) līdz 2022.gadam pagarinājusi līgumu ar valstsvienības galveno treneri Adenoru Leonārdu Baši jeb Titi, vēsta CBF.

Tites vadītā Brazīlija šī gada Pasaules kausa finālturnīrā apstājās ceturtdaļfinālā, kur ar 1:2 atzina Beļģijas izlases pārākumu.

Pašlaik 57 gadus vecais Tite pie Brazīlijas izlases stūres stājās aizpērn, kad pēc izgāšanās "Copa America" amatu zaudēja Dunga.

Tite savā karjerā lielākoties strādājis Brazīlijā, vadot arī šīs valsts spēcīgākos klubus "Gremio", Belu Orizonti "Atletico Mineiro", "Palmeiras" un "Corinthians".

"Federācija mums ir nodrošinājusi apstākļus, kuros var veidot vienotu komandu un profesionāli strādāt. Tas ir liels izaicinājums, un esam laimīgi ar tā pieņemšanu, jau tagad koncentrējot uzmanību uz nākamajām spēlēm un turnīriem," atzīmē Brazīlijas izlases stūrmanis.

Viņa pirmais uzdevums būs nākamajā gadā aizvest Brazīliju līdz savās mājās gaidāmā "Copa America" čempionu titulam.

"CBF iegulda ilgtermiņa projektā, piedāvājot treneru kolektīvam sešarpus gadu darbu. Ticam, ka apdomāta plānošana atnesīs Brazīlijas izlasei vēlamos rezultātus," uzsver CBF izpilddirektors Rožeriu Kaboklo.

Tite ir pirmais Brazīlijas izlases treneris kopš 1978.gada, kurš saglabājis savu amatu pēc komandas izkrišanas no Pasaules kausa finālturnīra. Pirms 40 gadiem pēc Pasaules kausa finālturnīra amatā palika arī Klaudiu Kutinju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu