Vienkārši triki, kas augumu vizuāli padara slaidāku

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Ja uzskati, ka tava figūra ne tuvu nav ideāla un to ļoti pārdzīvo, pievērs uzmanību mazajiem noslēpumiem, kas palīdzēs noslēpt auguma nepilnības un izcels priekšrocības. Tas nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist, un, ja ņemsi vērā dažus paņēmienus, izskatīsies slaidāka, nekā esi patiesībā.

Izvēlies piemērotus apavus

Apavi ir mļoti svarīgs elements mūsu garderobē. Parasti mēs izvēlamies apavus, kas ir ērti, taču, ja tu vēlies izskatīties slaidāka, noteikti izvēlies augstpapēžu kurpes. Garāki cilvēki vienmēr izskatās slaidāki.

Nēsā sava izmēra apģērbu

Cilvēki, kas sevi atbilstoši nenovērtē, bieži vien izvēlas pārāk lielu apģērbu – lai slēptu savus trūkumus, vai arī gluži otrādi – pērk mazāka izmēra apģērbu, lai izskatītos slaidāki. Abi varianti ir nepareizi, jo, gluži pretēji, nevis nomaskē trūkumus, bet tos izceļ.

Nestaigā ar līku muguru

Staigāšana ar līku muguru ne tikai slikti izskatās, bet arī kaitē tavam mugurkaulam. Papildus tam tu šādi izskatītos apjomīgāka un smagnējāka, un tas izceltu visu, ko nevēlies, piemēram, vēderu.

Sejas kontūra

Otas
Otas Foto: pexels.com

Sejas konturēšana ar grima palīdzību kļūst aizvien populārāka. Tas ir īpaši veiksmīgs risinājums sievietēm, kurām ir plati vaigu kauli un kuras vēlas, lai seja izskatītos šaurāka. Vienkāršs triks, kas labi strādā. Atceries, ka tam nepieciešamas ļoti labas otas!

Iedegums

Akurāts iedegums ar tavu ķermeni var darīt brīnumus. Cilvēki ar tumšāku ādas krāsu izskatās slaidāki un veselīgāki, taču necenties pārspīlēt, stundām ilgi sēžot saulē un cepinoties, lai nekaitētu ādai. Tagad ir pieejami daudz dažādi kosmētikas līdzekļi ar iedeguma efektu un bez saules staru kaitīgās ietekmes.

Audumam ir nozīme

Mēs bieži izvēlamies apģērbu tikai tāpēc, ka mums patīk krāsa vai fasons, bet nepievēršam uzmanību audumam. Tas ir ļoti svarīgi! Mīkstāks un gaisīgāks audums labāk noslēpj defektus. Un izvairies iegādāties pārāk elastīgus un spožus apģērbus!

Neaizmirsti par aksesuāriem

Auskari
Auskari Foto: pixabay.com

Aksesuāri arī ir svarīga garderobes daļa. Auskari, krelles un rokassprādzes var uzlabot tavu ārieni bez liekas piepūles. Ja tev ir īss un resns kakls (kā tev pašāi šķiet), nēsā garas rotas – krelles vai ķēdītes, kas optiski pagarina kaklu. Tas pats attiecas uz gariem auskariem. Tev jāizvēlas tieši gari auskari, ja vēlies pagarināt kaklu vai sašaurināt seju.

Matu griezums

Veiksmīga frizūra var izmainīt tavu ārieni. Gari mati padara cilvēku vizuāli garāku, taču arī veiksmīgi piemeklēts īss matu griezums var izcelt tavu ārieni.

Pārāk daudz apģērba – nav tas labākais variants

Necenties noslēpt auguma nepilnības ar pārāk daudz apģērba kārtām. Kas par daudz, tas par skādi, un tas var tavam izskatam radīt nevajadzīgu papildus apjomu.

Apakšveļa

Šodien pastāv daudz dažādu apakšveļas veidu, kas palīdz “savākt” ķermeni. Ar atbilstošas veļas palīdzību tu vari izcelt to, ko vēlies un nomaskēt lieko, piemēram, noslēpt vēderu un izcelt krūtis, jo plastiskā operācija ir pēdējā alternatīva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu