Jānis Antrops pievienojas BK "Ventspils" komandai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BK Ogre/Facebook

Latvijas čempione basketbolā "Ventspils" pastiprinājusi sastāvu ar latviešu aizsargu Jāni Antropu, ziņots kluba mājas lapā. 

BK “Ventspils” savu komandas komplektāciju turpina, piesaistot Latvijas aizsargu Jāni Antropu.  Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju pagarināt uz vēl vienu.

Jānis Antrops ir ogrēnietis un aizvadītajā sezonā pārstāvēja savas pilsētas komandu BK “Ogre”. Iepriekš spēlējis arī BK “Jēkabpils”, “Liepāja/Triobet” un BA “Turība” komandās. Bijis U16, U18 un U20 Latvijas basketbola izlases sastāvos.

BK “Ventspils” galvenais treneris Roberts Štelmahers: “Jānis Antrops ir ļoti enerģisks un aktīvs spēlētājs, par kuru esmu dzirdējis tikai tās labākās atsauksmes. Domāju, ka viņš būs labs komandas biedrs. Viņš meklē iespējas pilnveidoties basketbolā, un Ventspilī šāda iespēja tiks Jānim piedāvāta gan spēlējot vietējā čempionātā, gan arī Eiropas mačos.”

Aizvadītajā sezonā Jānis Antrops bija viens no BK “Ogre” komandas līderiem, Latvijas līgā aizvadot 35 spēles, vidēji gūstot 10 punktus, izcīnot 4 atlēkušās bumbas un atdodot 2  rezultatīvas piespēles.

BK “Ventspils” šajā nedēļā  noslēdza vēl divus sadarbības līgumu ar amerikāņu aizsargu Entoniju Bīnu un latviešu centra spēlētāju Lauri Blauu, bet līgumi uz jauno sezonu ir arī Ingum Jakovičam, Robertam Freimanim, Mārim Gulbim, Kristapam Ķilpam un Artūram Grīnbergam.

Latvijas čempioni BK “Ventspils” turpina darbu pie komandas komplektācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu