Jo vienkāršāk, jo labāk: iedvesmojies no Meganas Mārklas stila

Sagatavoja: Liene Skulme
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mūsdienīgā Saseksas hercogiene Megana Mārkla turpina ignorēt britu karaliskās ģimenes ieviestos modes noteikumus, un polo labdarības spēlē, kuru apmeklēja kopā ar savu vīru, demonstrēja pavisam vienkāršu un savam statusam netipisku tērpu, proti, Megana bija ģērbusies džinsu kleitā, tai pieskaņojot salmu “clutch” somiņu.

Nesen pasauli aplidoja ziņa par to, ka princis Harijs ir mēģinājis ieviest sievas Meganas stila korekcijas, iesakot valkāt konservatīvāku apģērbu, ziņo “Woman.ru”.

Pēc Harija domām, “Megana ģērbjas kā kinozvaigzne, ne karaliskās ģimenes pārstāve.”

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: Scanpix

Tomēr, jāatzīst, ka princim tas nav izdevies, un Megana aizvien paliek uzticīga savai gaumei.

Uz organizācijas “Sentebale” rīkoto labdarības spēli Megana bija izvēlējusies tērpties “Carolina Herrera” džinsu kleitā, pieskaņojot “J.Crew” salmu somiņu. Viņas tēlu papildināja miesas krāsas kurpes. Salīdzinoši vienkāršais tērps Saseksas hercogienei gan nav izmaksājis maz. Interneta veikalos tādu pašu kleitu var iegādāties par 2190 dolāriem, bet somiņu – par 71 dolāru.

Jāatzīst, ka Meganas tēlam nevar piesieties, tas ir lakonisks, stilīgs un ļoti mūsdienīgs. Džinsu kleita izskatās ļoti vienkārši, ņemot vērā pasākuma statusu, nemaz nerunājot par aksesuāriem.

Jāatzīst, ka vienkāršajam hercogienes ģērbšanās stilam seko visa pasaule. Iedvesmojies arī tu!

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: Scanpix
Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu