Vitnijas Hjūstones meita pamodusies no komas (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu R&B dziedātājs Bobijs Brauns sestdien koncertā paziņojis, ka viņa un dziedātājas Vitnijas Hjūstones meita Bobija Kristīna esot pamodusies no komas.

«Bobija ir pamodusies, viņa uz mani skatās,» viņš teica klausītāju pūlim, kas uzgavilēja.

Taču informācijas avots Braunu ģimenē žurnālam «People» norādīja, ka 22 gadus vecā Bobija Kristīna Brauna neesot vis atmodusies no komas. «Neesmu dzirdējis par kādām izmaiņām. Mēs joprojām ceram un lūdzam Dievu, lai notiktu brīnums. Mēs to esam atstājuši Dieva rokās.»

Kā jau ziņots, janvāra beigās Brauna tika atrasta bezsamaņā guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Viņa ir mākslīgi izraisītā komā jau trīs mēnešus.

Braunu atrada viņas partneris Niks Gordons un kāds draugs, kurš tobrīd atradās mājā. Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Pagājušajā nedēļas nogalē Brauns pirmoreiz parādījās sabiedrībā kopš meitas ieslīgšanas komā. «Es pat nezinu, kam šobrīd eju cauri, taču esmu to atstājis Dieva ziņā,» viņš teica faniem. «Es pateicos, ka esat šovakar atnākuši atbalstīt mani un manu ģimeni.»

Vitnija Hjūstone nomira pirms trim gadiem, nejauši noslīkstot vannā Beverlihilsas «Hilton» viesnīcas numuriņā. Eksperti 48 gadus vecās dziedātājas nāvi saistīja arī ar kokaīna lietošanu un sirds slimību.

Kopš mātes nāves Brauna divreiz nogādāta slimnīcā panikas lēkmju dēļ.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu