«Dejo ar zvaigzni» veidotāji komentē raidījumā notikušo (105)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

19.aprīļa vakarā šovā «Dejo ar zvaigzni» norisinājās pusfināls, kura izskaņā tika paziņots, ka finālā, kurš norisināsies nākamajā nedēļā, iekļuvuši visi četri pāri un izbalsots netiek neviens. Daudzi par šīm ziņām bija sajūsmā, taču ne aktīvākie balsotāji. MTG sabiedrisko attiecību speciāliste portālam «Apollo» paskaidroja, ka 19.aprīļa raidījuma skatītāju balsis tiks ņemtas vērā arī fināla raidījumā.

«Skatītāju mīlestība un atbalsts ir ļoti svarīgs visiem dejotājiem, paldies ikvienam, kurš atbalsta un jūt līdz dalībniekiem. Neviena balss neies zudībā un finālā 9. raidījuma balsojums tiks ņemts vērā, par ko rūpēsies mūsu auditori «Nexia Audit Advice»,» norāda Ginta Bormane, «MTG» sabiedrisko attiecību vadītāja.

«Visi pusfinālisti ir tikuši līdz finālam, jo ieguldījuši ļoti lielu darbu, tādēļ tika pieņemts lēmums atstāt finālā visus pārus. Asinis, sviedri un asaras, sakāves un uzvaras – ekrānā redzamais ir tikai neliela daļa no patiesā ieguldījuma un pārdzīvojumiem. Izšķirošo cīņu, kurā tieši skatītāji noteiks šova uzvarētāju, skatieties jau 26. aprīlī plkst. 20.00 TV3.»

Šova fināla raidījumā piedalīsies dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs, biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un dejotāja Ilze Jankovska, aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Tarana, kā arī aktrise Evija Skulte un dejotājs Raimonds Andersons.

Komentāri (105)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu