Ko tu vēl nezināji par Mārtiņa Oliņa deju partneri Ilzi? (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieka Mārtiņa Oliņa deju partnere Ilze ne tikai dejo, viņa jau vairākkārt piedalījusies arī skaistumkonkursos un šogad pārstāvēs Latviju pasaules precēto sieviešu skaistumkonkursā, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Jankovska piedalījusies jau vairākos skaistumkonkursos, tai skaitā «Miss Model of Earth» Ķīnš, «Miss Earth» Filipīnās, «Miss Tourism International» Malaizijā un citos. Viņa pati uzskata, ka dejošanas prasme šādos konkursos ļoti noder, jo nereti nākas pamācīt konkurentes, kā izvērst pēdas vai veikt apgriezienu.

Šogad Ilze pārstāvēs Latviju pasaules precēto sieviešu skaistumkonkursā, kas liecina, ka viņa ir precēta sieviete. Izrādās, ka viņa ir ne tikai sieva vīram, bet arī māmiņa četrus gadus vecam dēlam.

Piedalīšanās skaistumkonkursos ir sens viņas sapnis. Jau bērnībā Ilze pētījusi modes žurnālus un sapņojusi kļūt par modeli.

Tagad, piedaloties konkursos, Jankovska iemācījusies pasniegt sevi kā lēdiju, pārzināt dažādas ētikas normas un pievilcīgi ģērbties.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu