10 lietas, kuras tu vēl nezināji par Aleksandru Sokolovu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/aleksandrs.sokolovs

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs. Daudzi viņa vārdu atpazīst pateicoties viņa drosmīgajām fotogrāfijām, bet daudzi - pateicoties televīzijas šoviem, kuros viņš piedalījies. Vairākas intervijas veidotas par un ap viņa skandalozo dabu, tāpēc šoreiz portāls «Apollo» uzdeva Aleksandram 10 savā starpā nesaistītus, bet vienkāršus jautājumus par ikdienišķām lietām.

1. Ja tev būtu jāizvēlas - ērti, bet neglīti vai neērti, bet skaisti apavi - kurus tu izvēlētos? Skaistus!

2. Kā agros rītos, kad galīgi negribas, tu piespied sevi izlīst no gultas? Es organizēju savu dzīvi tā, ka nepiespiežu sevi – guļu tik daudz, cik gribu. Miegs – tā ir viena no cilvēka vienkāršajām laimēm.

3. Ko tu domā par selfijiem? Tā ir viena no mūsdienu pasaules pazīmēm. Tas nav ne labi ne slikti. Man personīgi patīk pēc smaga treniņa ģērbtuvē nofotografēt savu kailo ķermeni, kad muskuļi ir uzpumpēti un vēnas spiežas ārā. Daudzi vīrieši tā dara ģērbtuvēs.

4. Andželīna Džolija vai Dženifera Anistone? Kāpēc? Anistone. Es neko nezinu par viņas vīru :)

5. Kā sauc pēdējo grāmatu, ko izlasīji un kāda tā bija? Tā bija autobiogrāfiska grāmata, kuru uzrakstīja pazīstams TV šova vadītājs Larijs Kings. Es to izlasīju, lai man labāk sanāktu veidot savu šovu. Bet grāmata neko neietekmēja.

6. Kā tu saproti, kas ir mīlestība? Es joprojām to nesapratu.

7. Kas ir trakākā lieta, ko tu esi izdarījis? Es nevaru teikt. Visi dzeltenie žurnālisti nomirs no laimes, ja uzzinās.

8. Kāda ir tava iecienītākā ēdiena recepte? Vārīta vista ar rīsiem vai griķiem.

9. Nākamajam Latvijas valsts prezidentam vajadzētu būt.... Mārtiņam Bondaram. Tā kā Latvijā prezidentam ir drīzāk dekoratīva funkcija, Mārtiņa tēls ir absolūti atbilstošs. Viņš izskatās kā cilvēks, kurš varētu sēdēt kabrioletā 18.novembra militārajā parādē. Pluss viņam ir reāli intelektuāla, apgarota un gudra seja. Tas nav raksturīgs latviešu politiķiem. Citi kandidāti galīgi neatbilst.

10. Ja nedrīkst, bet ļoti, ļoti gribas, tad... to var izdarīt, kad visi redz!

*neizceltie teikumi ir Aleksandra atbildes!

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu