Bukmeikeri prognozē, kurš pāris uzvarēs šovā «Dejo ar zvaigzni» (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» finālā, kas norisināsies 26. aprīlī, vislielākās iespējas iegūt pirmo vietu ir dziedātājai Lienei Greifānei. Varbūtība, ka uzvarēs tieši viņa, ir 33% (likmes koeficients 2.55), prognozē sporta totalizators «viensviens.lv».

«Skatītāju izvēle visu šo nedēļu garumā ir parādījusi, ka viņi vērtē ne tikai dejošanas sniegumu, bet arī izvēlas balsot par to cilvēku, kuru viņi zina un kura publiskais tēls tiem vislabāk patīk. Liene Greifāne šajā šovā sevi ir parādījusi kā enerģijas pilna jaunā māmiņa, un balsotāji to ir novērtējuši,» skaidro «viensviens.lv» sporta totalizatora vadītājs Arvīds Rasa.

Tā kā šajā šovā nav izteiktu līderu, tikai nedaudz mazākas izredzes iegūt pirmo vietu ir diviem nākamajiem bukmeikeru favorītiem – bankas «Citadele» analītiķim Mārtiņam Oliņam un Nacionālā teātra aktrisei Evija Skultei. Iespējas, ka uzvarēs tieši Mārtiņš Oliņš ir 30% (likmes koeficients 2.75), bet Evijas Skultes izredzes bukmeikeri vērtē ar 23% varbūtību (likmes koeficients 3.55).

«Šie abi cilvēki lielākajai daļai sabiedrības ir mazāk zināmi nekā Liene Greifāne. Pēdējā gada laikā ne Skulte, ne Oliņš nav piedalījusies populāros TV seriālos vai citos šovos, tāpat nav bijuši iesaistīti skandālos vai kā citādāk pievērsuši sev uzmanību,» uzsver A. Rasa.

Savukārt pēc totalizatora prognozēm, pašlaik vismazākās izredzes iegūt pirmo vietu ir Dailes teātra aktierim Gintam Grāvelim. Varbūtība, ka uzvarēs tieši viņš ir tikai 14% (6.00).

Jāatgādina, ka 19. aprīlī notikušajā šova «Dejo ar zvaigzni» pusfinālā bija paredzēts, ka viens no četriem pāriem šovu pametīs, taču tā beigās vadītāji paziņoja, ka kādas skatītājas vēstules dēļ tajā paliks un finālā sacentīsies visi četri pāri.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu