Vins Dīzels apstiprina: «Ātrs un bez žēlastības 8» būs! (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Vins Dīzels apstiprinājis, ka 2017.gada aprīlī iznākšot nākamā spraiga sižeta filmu franšīzes «Fast&Furious» («Ātrs un bez žēlastības») daļa.

Šomēnes iznāca kinolente «Fast&Furious 7» («Ātrs un bez žēlastības 7»), kuras kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros jau pārsnieguši vienu miljardu ASV dolāru (928 miljonus eiro).

«Filma «Fas&Furious 8» nonāks pie jums 2017.gada 14.aprīlī,» sacīja Dīzels.

47 gadus vecais aktieris pateicās faniem par atbalstu, kā arī pieminēja «brāli augšstāvā» Polu Vokeru, kurš «Fast&Furious 7» uzņemšanas laikā gāja bojā autoavārijā.

«Man jūs devāt ļoti daudz pārliecības par sevi,» Dīzels uzrunāja «CinemaCon» pasākumā sanākušos fanus. «Bija tik daudz mīlestības. Jūs likāt man justies tā, it kā «Fast&Furious 7» varētu būt vēsturiska filma.»

Vokers spēlēja vienu no galvenajām lomām franšīzē - policistu Braienu O'Koneru.

Franšīzes galveno lomu tēlotāji ir aktieri Dveins Džonsons, Mišela Rodrigesa, Džeisons Stethems un Kurts Rasels. Epizodisku lomu ieguvusi austrāliešu repere un dziedātāja Igija Azīlija.

Pirmā «Ātrs un bez žēlastības» daļa iznāca 2001.gadā. Sērijas centrā ir ātras mašīnas, skarbi vīrieši un pievilcīgas sievietes, kā arī eksotiskas filmēšanas vietas. Tā ir viena no Holivudas veiksmīgākajām franšīzēm.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu