Paziņoti «Greja 50 nokrāsas» turpinājumu iznākšanas datumi (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uz erotiskā bestsellera «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») balstītās filmas turpinājumi iznāks 2017. un 2018.gada februārī, ceturtdien paziņojuši filmu sērijas veidotāji.

Kinolente «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») iznāks 2017.gada 10.februārī, bet «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās») nāks klajā 2018.gada 9.februārī.

Filmas iznāks neilgi pirms gada visromantiskākajiem svētkiem - Svētā Valentīna dienas. Arī šogad iznākusī triloģijas pirmā filma nonāca uz kinoekrāniem neilgi pirms visu mīlētāju dienas.

«Mēs to padarīsim par Svētā Valentīna dienas pasākumu,» sacīja kinostudijas «Universal Pictures» vadītāja Donna Lenglija.

Lai arī «Fifty Shades of Grey» guva kino vēsturē lielākos pirmās nedēļas nogales kases ieņēmumus februāra mēnesī, filmas uzņemšana nenoritēja bez problēmām. Pirmās filmas režisore Sema Teilore-Džonsone paziņojusi, ka nepiedalīšoties nākamo daļu tapšanā, kam par iemeslu ir viņas domstarpības ar rakstnieci E.L.Džeimsu.

Filmā «Fifty Shades Darker» galvenās lomas atkārtoti spēlēs aktieri Dakota Džonsone un Džeimijs Dornans, savukārt Džeimsa būs galvenā producente.

Par «Fifty Shades Darker» scenāristu iecelts Džeimsas vīrs Nails Leonards, kurš veidojis scenārijus vairākiem britu televīzijas seriāliem, tostarp «Wild at Heart» un «Wire in the Blood».

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu