Princis Viljams un Midltone neapstāsies pie otrā bērna (16)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Gerijs Goldsmits, kurš ir Keitas Midltones onkulis, paziņojis, ka karaliskajā ģimenē pavisam noteikti būs vairāk nekā divi bērni. Pāris vēlas sev pāris meitenītes, un viņi neredz šķēršļus, kāpēc lai nekļūtu par vēl kādu bērnu vecākiem.

Par spīti smagajai toksikozei grūtniecības laikā Keita Midltone saviem ģimenes locekļiem stāsta, ka pie otrā bērna apstāties nedomā un vēlas sev vēl pārīti bērnu.

Pāris ir pārliecināti, ka ģimenē vajag vairākas daiļā dzimuma pārstāves, un nolēmuši tuvāko gadu laikā karaļnamā likt skanēt vēl pāris bērnu smiekliem.

Keitas onkulis saka, ka tautai nav par ko uztraukties, ja nepiedzims maza princese, tas pāri mudinās tikai pēc iespējas ātrāk atsākt centienus tikt pie meitas.

Šobrīd Gerijs lūdz visus aizlūgt par to, lai otrais bērns būtu vesels, un nepievērst uzmanību dzimumam.

Karaliskās ģimenes loceklis ir drošs, ka, karaļnamā ienākot princesei, viņa popularitātes ziņā pārspēs princi Džordžu, jo būs ļoti skaista, gluži kā maza lellīte, tieši tāda pati, kāda bija viņas māte Keita Midltone mazotnē.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu