Maija Silova dalās pārdomās par deju šovā piedzīvoto (113)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» vadītāja Maija Silova šova vadītājas ādā bija veselas desmit nedēļas. Noslēdzoties šovam, sievietei bija ko teikt par savām izjūtām, atmiņām. To visu viņa publiskoja portālā «Facebook».

Šodien pamodos pēc pusdienlaika, laiski izstaipījos un nodomāju: brīnums, kur tu rodies? Kā viens šovs var mainīt tik daudzas lietas, cilvēkus un notikumus tavā dzīvē! Es pamodos ar apziņu, ka esmu kļuvusi citādāka - ne labāka, ne sliktāka, bet manī ir kaut kas transformējies. Un šī sajūta ir īpaši pacilāta un kņudinoša.

Tik daudz kas ir bijis šajā laika posmā, un tas viss ir darījis mani stiprāku, drosmīgāku, pārliecinātāku par sevi. Esmu atbrīvojusies no liekiem cilvēkiem un nevajadzīgām pseidokomunikācijām, tā gadās, un tas ir normāli, jo gadu garumā mēs uzkrājam savdabīgas pazīšanās, un ir neizsakāms prieks un vieglums, ka, pat neko un nevienam neskaidrojot, katrs pats zina, kādēļ ir vēlams vai ne tik ļoti manā dzīvē.

Un tas ir neizsakāms prieks, ka ir iestājusies harmonija un daudzas lietas ir kļuvušas tik kristālskaidras, bet ir arī radušies jauni vienādojumi un jautājumi, kurus gribas šķetināt, un atkal horizonts vilina ar izaicinājumiem!

Dalībnieki - viņi parādīja, kas lācītim vēderā, kādam tie ir visu varavīkšņu krāsu spilgtākie taureņi, kādam kaut kas cits, bet viņi visi bija tā vērti, lai svētdienā ar pulti nobalsotu par šovu.

Un vēl, es esmu ielūkojusies pasakainajā bērnu pasaulē un redzējusi viņu neviltotu prieku, skatoties šovu klātienē Rīgas Kinostudijā, cik daudz mīlestības, buču un iedvesmas viņi ir snieguši, katram no mums!

Jānis... ko tur daudz runāt - mēs kļuvām par «komandu» no pirmās tikšanās reizes, un ar to ir pateikts viss. Bet rītdien ar maniem mīļajiem kolēģiem filmējam «Ievas pārvērtības», lai tiktos ar mūsu dalībnieču lielisko divdesmitnieku un vienu kungu.

Komentāri (113)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu