Kurta Kobeina atraitne iesūdzēta tiesā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas žurnālists iesūdzējis tiesā amerikāņu rokmūziķi Kortniju Lovu, kura neesot viņam samaksājusi par piedalīšanos autobiogrāfijas tapšanā.

Entonijs Boca ir mūzikas žurnāla «Rolling Stone» žurnālists un amerikāņu repera Eminema biogrāfijas autors.

Boca apgalvo, ka Lova esot viņam parādā vairāk nekā 200 000 ASV dolāru (183 000 eiro).

Pagājušonedēļ iesniegtajā prasībā Boca norāda, ka Lova esot saņēmusi avansu 400 000 dolāru (366 000 eiro) apmērā no izdevniecības «HarperCollins». Par gaidāmās grāmatas izdošanu viņai tiks samaksāti 1,2 miljoni dolāru (1,1 miljons eiro).

Boca apgalvo, ka 2012.gadā esot nosūtījis ievada un pirmo divu nodaļu melnrakstus, ko Lova novērtējusi atzinīgi. Taču 2014.gadā viņa paziņojusi, ka esot nolīgusi citu līdzautoru, kurš esot «bezjēdzīgs» un radījis «vēl lielāku haosu».

Boca sacīja, ka līgums ar viņu neesot ticis pārtraukts. Jaunpieņemtais līdzautors esot izmantojis viņa darbu par pamatu.

Lova pagājušogad intervijā britu laikrakstam «Daily Telegraph» sacīja, ka esot atteikusies no Bocas melnraksta, jo tajā ticis atklāts pārāk daudz.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu