Klīvlendas maniaka upuru memuāri atklāj šausminošas detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šonedēļ izdota divu Klīvlendas maniaka Ariela Kastro upuru grāmata, kas atklāj šausminošas detaļas par abu gūstekņu piedzīvoto, vēsta Lielbritānijas laikraksts «Daily Mail».

Aptuveni 300 lappušu biezajā grāmatā šobrīd 29 gadus vecā Amanda Berija un 25 gadus vecā Džīna Dehesusa sniedz ieskatu šausmās, ko viņām nācās pārdzīvot aptuveni desmit gadu garumā, kopā ar trešo upuri – Mišelu Naitu.

Berija un Dehesusa savā grāmatā atceras fiziskās un psiholoģiskās ciešanas, ko viņām nācās pārdzīvot, atrodoties Klīvlendas maniaka gūstā.

Kastro viņas vairākas reizes dienā izvarojis, spiežot viņas skatīties, kā viņš uzbrucis pārējām meitenēm. Izvarošanas uzbrukumi notikuši pat piecas reizes dienā.

Abas sievietes atceras, ka nepieciešamību izvarot Kastro skaidrojis ar seksuālas dabas problēmām un ka viņš bijis pārņemts ar savu dzimumlocekli, ko pats dēvējis par Čārliju.

«Viņš vaino Čārliju. Viņš vienmēr teica, ka Čārlijs dabū to, ko vēlas,» grāmatā atceras Dehesusa.

Sievietes grāmatā arī stāsta, ka dabiskās vajadzības viņas bijušas spiestas kārtot spaiņos, kas atradušies pie viņu gultām, kas patiesībā bijuši tikai matrači. Šie spaiņi reizēm nav tikuši iztukšoti pat nedēļām ilgi.

Ēst Kastro viņām bieži devis vien aukstu pārtiku no ātrās apkalpošanas restorānu tīkliem. Pārtiku viņas parasti saņēmušas tikai reizi dienā, ļoti bieži paliekot vispār bez ēdiena.

Visas trīs sievietes no Kastro gūsta tika atbrīvotas 2013.gada maijā. Pašam Kastro tajā pašā gadā tika piespriests mūža ieslodzījums, bet jau septembrī viņš tika atrasts miris savā cietuma kamerā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu