Bekhemu dēls spiests strādat restorānā (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

16 gadus vecais Deivida Bekhema dēls Bruklins brīvajā laikā pats pelna kabatas naudu, nevis prasa to vecākiem. Izrādās, ka jaunietis piestrādā kādā franču restorānā.

Viktorijai un Deividam Bekhemam nauda nudien netrūkst un viņu ģimene var atļauties daudz, tomēr viņi uzskata, ka bērniem ir jāizprot naudas vērtība un mudinājuši dēlu sākt pelnīt pašam.

«Jūs taču ziniet, kādi ir bērni. Viņi grib jaunus futbola apavus vai jaunas čības,» kādā intervijā atklājis bijušais futbolists Deivids Bekhems.

Deivids atklāja, ka viņa dēls brīvajā laikā (sestdienās un svētdienās) vairākas stundas piestrādā mazā franču restorānā, kur pelna sev kabatas naudu.

Neskatoties uz to, ka Bruklins Bekhems cenšas naudu nopelnīt saviem spēkiem, iespējams, drīzumā viņam darba vietu nāksies pamest, jo jaunietis pamazām sāk veidot arī modeļa karjeru.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu