Rīgā un Tallinā turpina kāpt degvielas cenas (57)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Arī aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenas palielinājušās, savukārt Viļņā degvielas cenas nedaudz samazinājušās, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Viļņā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Ceturtdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,204 eiro litrā, kas ir par 0,8% vairāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 0,9% un bija 1,124 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās ceturtdien bija 1,2 eiro litrā, kas ir par 0,3% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, ir samazinājusies par 0,4% - līdz 1,108 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena ceturtdien bija 1,225 eiro par litru, kas ir par 0,8% vairāk nekā pirms nedēļas. Bet dīzeļdegvielas cena Tallinā kāpusi par 1,3% un bija 1,185 eiro par litru.

Autogāzes cena ne Tallinā, ne Rīgā šonedēļ nav mainījusies un bija attiecīgi 0,549 eiro un 0,565 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena sarukusi par 0,2% - līdz 0,564 eiro par litru.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu