Atrod jaunus Nepālas zemestrīcē izdzīvojušos (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Glābējiem izdevies izglābt vēl vairākus Nepālas zemestrīcē izdzīvojušos, kas gruvešos pavadījuši vairākas dienas, vēsta aģentūra AP.

Divi vīrieši un viena sieviete izglābti kādā kalnu ciematā apmēram 60 kilometrus uz rietumiem no Nepālas galvaspilsētas Katmandu. Vietējās amatpersonas norādīja, ka reģions, kurā atrodas ciemats, ir viens no zemestrīcē vissmagāk cietušajiem ar lielu upuru skaitu.

Aģentūra AP sākumā ziņoja, ka izdzīvojušie atrasti svētdien, vēlāk tomēr precizējot, ka viņi atrasti šonedēļ, taču precīzu ziņu par viņu atrašanas dienu neesot , ziņo aģentūra BNS.

Izglābtie nogādāti slimnīcās.

Savukārt policija svētdien paziņoja, ka sestdien savas mājas drupās atrasts izdzīvojis kāds 101 gadu vecs vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Iepriekš pēdējā reize, kad Nepālā tika atrasti zemestrīcē izdzīvojušie, bija ceturtdienas vakarā.

Nepālas valdība sestdienas paziņoja, ka cerību atrast izdzīvojušos zem gruvešiem pēc pagājušās nedēļas nogalē notikušās postošās zemestrīces vairs neesot.

Pēc jaunākajiem valsts varas iestāžu publiskotajiem datiem, Nepālā pēc postošās zemestrīces atrasti kopumā 7040 bojāgājušie, bet ievaino skaits pārsniedzis 14 000.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu