Foto: Kādus gardumus slavenības svētkos cep māmiņām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ziņu aģentūra f64

Sabiedrībā zināmi cilvēki kopā ar AS «Rīgas Dzirnavnieks» maziniekmeistaru Edgaru Grāvīti par godu Māmiņdienai speciālā «Hercogs»  meistarklasē cepa gardumus savām mammām. Kūku meistarklase ir dāvana visām mammām Latvijā un kalpos kā ideju vācele ikvienam, kā pārsteigt savu mammu viņām īpašajā dienā.

Maizniekmeistars Edgars Grāvītis bija sagatavojis katram dalībniekam savu svētku recepti. Savukārt meistarklases dalībnieki bija sadalījušies pāros un pēc iedotās receptes cepa auzu pārslu cepumus, šokolādes mafinus un kūkas, žūrijai prezentējot rezultātu.

Starp «Hercogs» meistarklases dalībniekiem bija Ieva Bondare, Samanta Tīna, Anna Lieckalniņa, Inese Lībiņa – Egnere, Indra Salcēviča, Gundega Skudriņa, brāļi Andris un Juri Šici, Jānis Romanovskis un Rihards Lepers. Par labākajiem Māmiņdienas kūku cepējiem tika atzīti visi dalībnieki.

Meistarklasē tika cepti gardi pārsteigumi no «Hercogs» jaunajiem miltu maisījumiem - auzu pārslu cepumi un šokolādes mafini, kas ir ātri un ērti pagatavojumi pat iesācējiem.

Par tradīciju ir kļuvušas AS «Rīgas Dzirnavnieks» maizniekmeistara Edgara Grāvīša rīkotās meistarklases, kuras tiek rīkotas par godu dažādiem svētkiem un notikumiem Latvijā. Pērn tika rīkota meistarklase, apzinot saulgriežu kūku cepšanas tradīcijas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu