Imantas pedofila lieta: Ķuzis ar aicinājumu vēršas pie bērnu vecākiem (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Greything, CC BY-NC-ND 2.0

Policistiem joprojām nav izdevies aizturēt tā dēvēto Imantas pedofilu, taču Valsts policijas šefs Ints Ķuzis uzsver, ka izmeklēšana šajā lietā nav pārtraukta nevienu brīdi.  

Ķuzis piektdienas rītā sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» apliecināja, ka saistībā ar Imantas pedofilu arvien aktīvu darbu veic speciāli izveidota izmeklēšanas grupa. Viņš stāstīja, ka izmeklētāji ir ieguldījuši milzīgu darbu, kas noteikti vainagosies panākumiem.

«Ir identificētas jaunas personas, iegūti vairāk nekā 700 DNS profilu. Diemžēl nevaru teikt, ka mēs šo lietu būtu atklājuši. Taču šis milzīgais darbs dos rezultātu,» sacīja viņš.

Valsts policijas šefs vienlaikus nāca klajā ar aicinājumu bērniem un to vecākiem.

«Es gribu izmantot iespēju un atgādināt bērnu vecākiem, ņemot vērā, ka nāk vasara un mainīsies bērnu dzīves ritms. Nekad nedrīkst aizmirst, ka ir šie cilvēki [pedofili]. Ir šādas personas ar novirzēm, tāpēc jābūt uzmanīgiem. Un galvenais – nekavējoties jāziņo policijai, ja ir kādas aizdomas,» sacīja Ķuzis.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu