Neiepriecinošas ziņas par Šūmahera veselības stāvokli (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mihaels Šūmahers nepārtraukti saņem pašu labāko medicīnisko aprūpi, kāda vien ir pieejama, taču viņa atlabšanas process ir «sāpīgi lēns», atsaucoties uz bijušā Formulas 1 (F-1) čempiona ģimenes pietuvinātu cilvēku, vēsta ārvalstu mediji.

Lai arī Šūmahera ģimene nevēlas, lai mediji sekotu līdzi sportista atlabšanai, ģimenei pietuvināts cilvēks medijiem norādījis, ka Šūmahers turpina atlabšanas procesu vairāku miljonu dolāru vērtajā mājā Šveicē.

Viņš katru dienu tiek izvests mājas pagalmā, un Šūmahers atrodas ratiņkrēslā. Tāpat viņam katru dienu tiek veiktas vairāku stundu ilgas masāžas, lai stimulētu muskuļu darbību.

Atsaucoties uz sportista ģimenei pietuvināto personu, laikraksts «Express» vēsta, ka F-1 čempionam ir ierobežota apziņa, un viņš vēl joprojām nevar ne staigāt, ne runāt.

«Brīnuma nebūs,» teica ģimenes paziņa.

Neiroķirurgs Pīters Hemlins laikrakstam uzsvēra, ka šādu galvas traumu gadījumos cietušie atlabst ilgus gadus.

Iepriekš vēstīts, ka 2013.gada decembra beigās Francijas Alpos negadījumā cieta un smagu galvas traumu guva bijušais F-1 čempions Mihaels Šūmahers. Viņš vairākus mēnešus atradās mākslīgajā komā, taču pēc tam tika no tās pamodināts. Pēc tam viņa veselības stāvoklī būtisku uzlabojumu nav.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu