Lindermans Uzvaras parkā ieradas ar Donbasa teroristu karogiem (345)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālboļševikam Vladimiram Lindermanam un trīs viņa domubiedriem sestdien Rīgā, Uzvaras parkā likts aizvākt līdzi paņemtos karoga kātus, pie kuriem piestiprināti separātistu karogi aģentūru BNS informēja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Viņš norādīja, ka četru cilvēku personu grupa ieradusies Uzvaras parkā, līdzi nesot tā dēvēto jauno tautas republiku karogus, kas piestiprināti garos kātos. Savukārt Uzvaras parkā notiekošā pasākuma organizatori noteikuši, ka šogad 9.maija pasākumos nedrīkst ierasties ar karogu kātiem.

«Policisti viņiem lika aizvākt kātus. Sākotnēji viņi to nevēlējās darīt, taču pēc tam pakļāvās policijas prasībām. Tādējādi administratīvā pārkāpuma protokolu par notikušo nav noformēti,» sacīja Anučins.

Jau ziņots, ka Uzvaras parkā sestdien norisinās biedrības «9.maijs» rīkotie pasākumi par godu Otrā pasaules kara beigām. Prognozēts, ka tos apmeklēs ap 100 tūkstošiem cilvēku.

Komentāri (345)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu