Kortniju Lovu atkal iesūdz tiesā. Šoreiz psihoterapeits (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu rokmūziķi Kortniju Lovu iesūdzējis tiesā psihoterapeits, jo grupas «Hole» soliste neesot samaksājusi rēķinus 48 250 ASV dolāru (43 000 eiro) apmērā.

Ņujorkā dzīvojošais psihoterapeits Edvards Ratušs šomēnes ierosināja lietu Manhetenas Augstākajā tiesā, vēsta laikraksts «The New York Post».

Tā ir otrā reize, kad Ratušs vērsies tiesā pret dziedātāju. Pirmā tiesvedība tika ierosināta pagājušogad. Ratušs apsūdzēja Lovu līguma noteikumu pārkāpšanā un mēģinājumā iedzīvoties, nenomaksājot rēķinu par sniegtajiem pakalpojumiem.

Kā jau ziņots iepriekš, aprīlī Lovu iesūdzēja tiesā mūziķes memuāru līdzautors Entonijs Boca. Viņš apgalvo, ka Lova esot viņam parādā vairāk nekā 200 000 ASV dolāru (178 240 eiro).

Boca norāda, ka 2012.gadā esot nosūtījis ievada un pirmo divu nodaļu melnrakstus, ko Lova novērtējusi atzinīgi. Taču 2014.gadā viņa paziņojusi, ka esot nolīgusi citu līdzautoru. Boca sacīja, ka līgums ar viņu neesot ticis pārtraukts. Jaunpieņemtais līdzautors esot izmantojis viņa darbu par pamatu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu