Šokējoši! Ko aizraušanās ar solāriju nodara ādai (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tawny Willoughby, facebook.com

«Uzmanīgi ar solārija apmeklējumiem, iegādājies krēmus, kas aizsargā ādu no kaitīgā saules starojuma, jo ādas vēzis nes postošas sekas!»

Tā aicina Tonija Villobija (27), jauna sieviete, medmāsa, divus gadus veca dēla māte, kurai ādas vēzi diagnosticēja 21 gada vecumā. Viņa savā «Facebook» kontā publicējusi atklātus foto, kā izskatās viņas seja ārstniecības procesā.

Tonija to darījusi, lai brīdinātu cilvēkus, īpaši jauniešus, no neapdomīgas un pārmērīgas sauļošanās. Kad Tonijai bija 16, viņa solāriju apmeklēja četras reizes nedēļā, jo gaišās ādas īpašniece vēlējās iegūt zeltaini brūnu ādas tonis.

Tagad Tonija ik pāris mēnešus apmeklē ādas ārstu, lai atkal un atkal no jauna izdzirdētu, ka vēzis ir atgriezies.

Sieviete savas fotogrāfijas publicējusi, lai kādam tās kalpotu par motivāciju apdomīgi izturēties pret savu ādu, jo tā katram ir tikai viena, un par to ir jārūpējas.

Tonija saka: «Lietojiet krēmu, kas pasargā ādu no kaitīgajiem saules stariem. Ja vēlaties brūnu iedegumu, izmantojiet īpašos līdzekļus, kas palīdz gūt iedeguma efektu. Neļaujiet vēlmei pēc iedeguma liegt redzēt, kā izaug jūsu bērni!»

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu