Lindsija Loena pieķerta ar Korānu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skandalozā aktrise Lindsija Loena kārtējo reizi cenšas tikt galā ar savu «trakulīgo» dzīvi, šoreiz viņa cenšas pievērsties citai reliģijai.

Paparaci uzņēmuši interesantu fotogrāfiju, kurā redzams, ka skandalozā aktrise Lindsija Loeana, kura tika audzināta kā katoliete, rokās tur Korānu. Tas varētu būt skaidrojams ar to, ka Loena «trakās dzīves» dēļ šobrīd vēlas laboties un tikt galā ar problēmām.

28 gadus vecā Loena šobrīd cenšas «attīrīties», portāls «Daily Mail» vēsta, ka aktrise cenšas vairs nelietot alkoholu un neiet uz randiņiem.

Šī gada sākuma Lindsijai tika piespriestas papildu 125 sabiedrisko darbu stundas, jo iepriekšējā atskaitē par nostrādātajiem darbiem viņa iekļāvusi arī tikšanās ar faniem un citas tamlīdzīgas aktivitātes. Loenai sabiedriskie darbi jāizpilda līdz 28.maijam, tomēr, kā paredz ārvalstu bulvārprese, arī šoreiz viņai tas neizdosies.

Lai arī Korāns (islāma reliģiskais tests) pieprasa dzīvesveidu bez alkohola, šī arī nav pirmā reize, kad Loena izrādījusi interesi par citām reliģijām.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu