Šovakar velti vakaru sev!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ikviena sieviete šodien, no plkst. 18.30 – 20.00 «Pop-up mākslas galerijā», T/C «Galleria Riga», 6.stāvā, aicināta apmeklēt neformālu, informatīvi - izklaidējošu tematisko vakaru, kurš veltīts sievietēm, lai iedrošinātu ikvienu rūpēties par savu veselību, neaizmirstot par sevi ikdienas steigā. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Tematiskā vakara «Es esmu!» ietvaros tiks atklāta Unas Libertes fotoizstāde – aktu bildes un Unas darbi pēc krūts vēža operācijas. Pasākuma īpašais notikums - fragmenti no Zanes Daudziņas monoizrādes «Tāda es esmu». Pasākumā dziedās Liene Greifāne, Anita Intaite un Guna Pūcīte.

Sanākušos apmeklētājus uzrunās Latvijas Onkoloģijas centra krūts ķirurģijas nodaļas vadītājs onkologs asoc.prof. Jānis Eglītis un«Veselības centra 4» Dermatoloģijas klīnikas plastikas ķirurgs, mikroķirurgs dr. NonnaTomiševa. Pasākuma laikā būs iespējams aprunāties ar «Veselības centra 4» ķirurgu, mamologu dr. Jeļenu Maksimenko par krūšu pārbaudes metodēm, t.sk. mamogrāfiju, un citiem ar krūšu veselību saistītiem jautājumiem.Pasākumā piedalīsies arī kampaņas «Pārbaudi krūtis,lai dzīvotu!» vēstnese - uzņēmēja Marika Ģederte.

Tematisko vakaru «Es esmu!» organizē kampaņas «Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu» reģionālā vēstnese Vija Tirzmale: »Visbiežāk krūts vēzis piemeklē, kad mēs, sievietes, zaudējam pašas sevi, tāpēc ir jāmīl un jārūpējas par sevi! Šis būs vakars sievietēm, par dzīves svinēšanu un sevis novērtēšanu!».

Kampaņa «Pārbaudi krūtis, lai dzīvotu!» ik gadu aicina sievietes vecumā no 50 – 69 gadiem (riska grupa ar paaugstinātu krūts vēža risku) izmantot Valsts sniegto iespēju bez maksas reizi divos gados veikt krūts izmeklējumu ar mamogrāfijas metodi, kā arī atgādina par regulārām ikmēneša krūts pašpārbaudēm.

www.pārbaudikrūtis.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu