Aminata izrāda krāšņo kleitu ar kuru kāps uz «Eirovīzijas» skatuves (236)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EUROVISION/EBU/Andres Putting/Thomas Hanses

Latviešu dziedātāja Aminata šobrīd atrodas Vīnē un jau pavisam drīz kāps uz «Eirovīzijas» lielās skatuves, lai piedalītos pusfinālā. Šobrīd norisinās gatavošanās darbi, viens no tiem - īstā kleita.

Aminata dziesmu «Love Injected» izpildīs spilgti sarkanā kleitā. Kā «Eirovīzijas» žurnālistiem atklājusi pati māksliniece, viņa šajā kleitā jūtas ērti, jo viņai nebūs jāvelk augstpapēžu kurpes. Aminata kāps uz skatuves savos laimīgajos apavos - kedās.

Ceturtdien Aminata dosies uz Eirovīzijas galveno notikuma vietu «Wiener Stadhalle», lai pirmo reizi kāptu uz Eirovīzijas konkursa skatuves. Jau trešdien sniegtas pirmās intervijas un iepazīti daži konkursa dalībnieki, bet līdz šim piedzīvotais saucams par klusumu pirms vētras, kuru Aminata konkursa laikā ir gatava radīt skatītāju emocijās, sniedzot neaizmirstamu priekšnesumu Eirovīzijā.

Komentāri (236)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu