“Neesmu ideāla, man ir celulīts!” Modele Irina Šeika par dzīvi bez glamūra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ irinashayk

32 gadus vecā modele no Krievijas Irina Šeika, kura kopā ar Holivudas aktieri Bredliju Kūperu audzina pusotru gadu veco meitiņu, jaunākajā intervijā žurnālam “Hello” atklāja, ka patiesībā viņas dzīve nav tik aizraujoša un krāšņa.

Šeika pastāstīja, ka viņai patīk pavadīt laiku mājās, komfortablā vidē, kā arī neuzturēties uzmanības centrā. “Man nav krāšņas dzīves. Nedēļas nogalē es vienkārši skatos TV. Apmeklēju kino, atpūšos ar draugiem, ēdu suši, guļot gultā un skatoties krievu kanālus.”

Kā atklāja modele, viņa neievēro īpašu diētu, bet vienkārši "bauda dzīvi”. Pēc Šeikas domām, labas figūras noslēpums ir balanss starp uzturu un treniņiem. Modelei garšo ēdieni no krievu, spāņu un itāļu virtuves, turklāt viņai ir maza atkarība – vannošanās.

“Es esmu cilvēks, kurš vannojas trīs reizes dienā. Tā kā esmu krieviete, man blakus vannai vienmēr ir jābūt svecēm, krievu televīzijas kanāliem, ēdienam un burbuļiem. Nav nekas sliktāks par mazu, neērtu vannu,” norādīja Šeika.

Bet vēl šokējošāka bija atklāsme, ka Šeikai ir dienas, kad viņa sev nepatīk. “Es neesmu perfekta, man ir celulīts! Un ir dienas, kad mana āda un mati izskatās briesmīgi. Esmu parasts cilvēks!”

Šeika un Kūpers ir kopā kopš 2015. gada, taču, par spīti kopīgajam bērnam, vēl nav izziņojuši kāzu plānus.

 

@tropicofc @angelcandices ??

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

@intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

@mario_sorrenti ?

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu