Vaikules festivālā Dzintaros uzstāsies Krievijas šovbiznesa zieds (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziņa par 8. un 9. jūlijā Dzintaros gaidāmo festivālu «Laima Vaikule Rendez-vous» plaši izskanējusi ne tikai Latvijā, bet arī daudzās kaimiņvalstīs.

Šobrīd jau gandrīz pilnībā noskaidrojusies festivāla programma un dalībnieki – Laimas Vaikules personīgi izraudzīti un uzaicināti mākslinieki. Pati Laima dziedās un vadīs koncertu norisi abās festivāla dienās, portālam «Apollo» vēsta Vaikules menedžments.

8. jūlijā dīvas viesi būs pašmāju dziedātāji, kurus ar Laimu saista skatuves sadarbība vai radošas simpātijas - Intars Busulis, Linda Leen, Jānis Stībelis un Andris Ērglis.

Savukārt 9. jūlijā Laima uz skatuves aicinās Krievijas zvaigznes Nikolaju Baskovu, Aleksandru Buinovu, Borisu Moisejevu, Valēriju Sjutkinu un Verku Serdjučku. Paredzams, ka viesu sarakstu papildinās vēl kāds Krievijas šovbiznesa smagsvars - informācija sekos tuvākajā laikā.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīze» kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/9252

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu