Atklājies iemesls, kāpēc krievu modele un Krištianu Ronaldu izšķīrušies (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Krievu modele Irina Šaika un futbolists Krištianu Ronaldu kopā bija piecus gadus, līdz šī gada sākumā paziņoja par šķiršanos. Daudzus pāra fanus šī ziņa patiešām pārsteidza, šobrīd atklājies patiesais iemesls, kāpēc tas tā noticis.

Izrādās, ka 29 gadus vecā Šaika atklājusi, ka Ronaldu slepus sazinās un satiekas ar vairākām sievietēm no visas pasaules.

Kā vēsta ārvalstu tabloīds «The Sun», Irina kādam tuvam draugam atklājusi, ka jutusies nodota.

«Es viņam uzticējos un biju viņa pusē, kad parādījās dažādas baumas, ka viņš bijis kopā ar citām sievietēm. Es jūtos kā muļķe, jo Krištianu man meloja,» viņa teikusi kādam tuvam draugam.

Par to, ka Ronaldu slepus saticies ar vairākām sievietēm no visas pasaule, Irina uzzinājusi brīdī, kad viņa telefonā parādījušās ziņas no nepazīstama telefona numura. Šaika pārbaudīja, kam pieder šie numuri un atklāja, ka tie pieder dažādām sievietēm no Kolumbijas, Austrālijas, Francijas un citām valstīm.

«Viņa nekavējoties lūdza Krištianu paskaidrot, kas notiek, bet viņš visu noliedza» atklājis kāds avots. «Pēc tam, kad viņa paskaidroja, ka atradusi ziņas viņa telefonā, Krištianu uzreiz atzinās». Pēc notikušā Irina nekavējoties pārtraukusi attiecības ar futbolistu.

Sākotnēji tika ziņots, ka pāris izšķīries tāpēc, ka modele nevēlējās doties uz Krištianu dzimto valsti, lai apmeklētu viņa mātes dzimšanas dienu.

Neskatoties uz Ronaldu neuzticību, šobrīd Šaika sākusi satikties ar amerikāņu aktieri Bredliju Kūperu. Internetā jau parādījušās vairākas fotogrāfijas, kurās abi publiski skūpstās.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu