Foto: Kā uz lielās «Eirovīzijas» skatuves izskatās Aminatas konkurenti (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Eurovision/Ebu/Thomas Hanses/Elena Volotova

Pirmie «Eirovīzijas» dziesmu konkursan pusfināli norisināsies 19. un 21.maijā. Šobrīd konkursa norises vietā pulcējas un lielo skatuvi izmēģina 40 valstu dalībnieki. Fotogalerijā piedāvājam apskatīt, kā izskatās un kādos tērpos par galveno titulu sacentīsies daļa no Aminatas konkurentiem!

Latvija ar Aminatas izpildīto «Love Injected» piedalīsies otrajā pusfinālā 21. maijā un uzstāsies ar desmito kārtas numuru. Aminatai tajā būs jākonkurē ar Lietuvas, Īrijas, Sanmarīno, Melnkalnes, Maltas, Norvēģijas, Portugāles, Čehijas, Izraēlas, Azerbaidžānas, Islandes, Zviedrijas, Šveices, Kipras, Slovēnijas un Polijas pārstāvjiem.

Šobrīd Latvijas pārstāves darba kārtība konkursā ir ļoti saspringta, bet šā gada Eirovīzijas radošā komanda ir ļoti profesionāla un visi komandas dalībnieki strādā ar pilnu atdevi, lai sasniegtu labākos iespējamos rezultātus. Īpaši tiek domāts par priekšnesumu, lai to padarītu atšķirīgu no pārējiem konkursantiem un atmiņā paliekošu, kā arī vēl vairāk izceltu Aminatas dziesmas «Love Injected» spēcīgo muzikalitāti.

Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālus 19. un 21.maijā, kā arī lielo finālu 23.maijā varēs vērot tiešraidē abos Latvijas Televīzijas kanālos, kā arī LTV mājas lapā www.ltv.lv un portālā www.lsm.lv. Pirmo reizi LTV7 ēterā koncerts būs skatāms ar surdotulkojumu.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu