Liktenis, izskats, raksturs - kā to ietekmē tavs dzimšanas laiks (28)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Dzimšanas stunda nosaka mūsu ārieni un raksturu, tādējādi ietekmējot arī katra cilvēka likteni.  Astroloģijā diennakti iedala 12 daļās, katra no tām ilgst divas stundas. Attiecīgi izejot no tā, kurā diennakts laikā tu esi dzimis, pār tavu dzīvu valda konkrēta planēta, raksta «all-yoga». 

00:00-02:00: šajā laikā valda Merkūrijs. Šie cilvēki ir teicamnieki gan skolās, gan augstskolās, un tiem piemīt lieliskas organizatoriskās spējas. Lielākoties, viņi izskatās jaunāki par saviem gadiem. Viņu darbam ir jābūt saistītam ar komandējumiem un sarunām ar cilvēkiem. Visās attiecībās šie cilvēki ir pārlieku atklāti.

02:00-04:00: šajā stundā dzimušie cilvēki atrodas Venēras aizsardzībā. Šie ļaudis ļoti labi zina naudas vērtību. Darbaholiķi, kuri ļoti ciena komfortu savā mājā. Visbiežāk visu mīl darīt paši ar savām rokām. Dievina mākslu un mūziku, un seko līdzi jaunākajām modes tendencēm. Mīlestībā viņi ciena uzticību un godīgumu.

04:00-06:00: šos cilvēkus pārvalda Marss. Viņi ļoti izceļas citu cilvēku vidū, jo visbiežāk viņi ir ārkārtīgi spilgtas personības. Ar viņiem nekad nav skumji. Mīlestībā viņiem ir nepieciešams spēcīgs cilvēks ar lielu gribasspēku. Viņi vienmēr iegūst teicamus panākumus karjerā.

06:00-08:00: šos cilvēkus pārvalda Neptūns. Bieži šie cilvēki ir ļoti reliģiozi un garīgi. Viņiem ir dziļš raksturs un viņi saprot visus un visu, bet viņiem ir grūti ir izvēlēties profesiju sev. Mīlestībā viņi bieži mēdz izdarīt nesaprotamus, negaidītus un grūti izskaidrojamus gājienus.

08:00-10:00: šos cilvēkus pārvalda Urāns. Ļoti draudzīgi un patīkami cilvēki, kuriem ir ļoti daudz draugu. Jebkurā kompānijā viņi mēs kļūt par neformāliem līderiem. Viņiem nepiemīt tieksme izrādīties. Viņi vienmēr iestājas par patiesību jebkādos apstākļos un situācijās.

10:00-12:00: šos cilvēkus ietekmē Saturns. Viņiem bieži ir liela autoritāte sabiedrībā un viņi ir ļoti veiksmīgi savā karjerā. Profesionālā sfērā viņiem ļoti labi padosies vadošie amati. Privātā dzīvē viņi bieži ir vientuļi, jo ļoti daudz laika velta savai karjerai. Mīlestībā viņi ir noteikti, patstāvīgi un uzmanīgi.

12:00-14:00: šajā laikā dzimušos uzrauga Jupiters. Lai cik dīvaini nebūtu, šie ļaudis ir ļoti slikti skolnieki, taču vislabākie skolotāji. Cilvēki, kuri ir viņiem blakus, bieži jautā pēc viņu padoma, viņiem ir ļoti viegli kļūt par profesoriem. Mīl ceļot. Mīlestībā viņi priekšroku dod neordināriem un eksotiskiem cilvēkiem.

14:00-16:00: šie cilvēki atrodas Plutona paspārnē. Viņiem bieži vien palīdz un atbalsta citus cilvēkus. Viņi spēj paredzēt situācijas iznākumu pirms laika. Mīlestībā viņi priekšroku dod ļoti seksuāliem cilvēkiem, ko paši ir izteikti jutekliski un seksuālas dabas. Darbavietā visi cenšas ar viņiem draudzēties.

16:00-18:00: šie cilvēki atrodas Venēras aizsardzībā un apkārtējo acīs ir ļoti pievilcīgi. Šos cilvēkus piemeklē vai nu pasakaina veiksme, vai viņiem pilnīgi un galīgi neveicas. Ļoti romantiskas būtnes, kas līdz pat smalkākajām niansēm, zina kā ir jāizskatās viņa mīļotajam cilvēkam. Viņu mīļākā pasaka ir Pelnrušķīte. Ideālās sievas un vīri.

18:00-20:00: šos cilvēkus uzrauga Merkūrijs. Viņu dzīvē galvenais ir darbs un veselība. Dievina diētas un pareizu ēšanu, zina visu par zālēm un veselīgu dzīvesveidu. Starp viņiem ir ļoti daudz ārstu vai cilvēku ar medicīnisku izglītību. Viņus ciena un augstu novērtē darbavietās.

20:00- 22:00: šos cilvēkus vada pati Saule. Viņiem priekšā ir tikai viens taisns ceļš uz skatuves. Galvenais viņu dzīvē ir kaisle, mīlestība un bērni. Viņi pārvalda flirta mākslu jau no pašas bērnības. Ļoti ātri iemīlas un izturas praktiski kā kino zvaigznes. Tāpēc arī mīlestībā tiem ir nepieciešams režisors. Viņu attiecībās vienmēr ir kaisle.

22:00-24:00: šos cilvēkus pārvalda Mēness. Viņi ļoti smalki jūt apkārtējos. Viņi vienmēr izrāda rūpes par apkārtējiem un spēj iegūt lielu varu pār citiem cilvēkiem. Ģimene viņiem ir svēta. Vienmēr cenšas radīt ģimeni un būt tajā par galveno.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu