«Viņas melo labāk» jaunajā sezonā gaidāms pārsteigums (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Ar jautrām svinībām 19. maijā TV3 atklāja kaislību un intrigu pilnā seriāla Viņas melo labāk nu jau 3. sezonu. Pasākums ar boulingu un stāstiem par gaidāmajām seriāla peripetijām, atklājot vienu no satraucošākajiem šīs vasaras seriāla notikumiem – kāzas. 

Pasākuma vadīja skatītāju iemīļotā intrigante Baiba (Elīna Vāne) un jaunais seriāla varonis Mārtiņš, kuru jaunajā sezonā atveidos aktieris Ģirts Liuzniks. Viņi atklāja, ka šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl citi aktieri – Ērika Eglija, Anete Krasovska, Inta Tirole, Dace Bonāte un Voldemārs Šoriņš, kuru atveidoto varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļotajiem personāžiem.

Mīlestība dziedinās un sāpinās

Kādi notikumi risināsies dāmu – Martas, Margaritas, Jolantas un Kristīnes dzīvēs? Marta un Margarita, iespējams, beidzot satiks savus mīļotos vīriešus, ar kuriem piedzīvos daudz priecīgu brīžu, pārsteigumu un arī vilšanos, jo cīņā par mīlestību būs jāpieliek ļoti daudz pūļu. Visi ieroči šajos jautājumos ir atļauti, ko īpaši izmantos seriāla varone Marta. Intrigas un kaislības virmos arī ap Jolantu, kura iepriekšējā sezonā paspēja veidot mīlas afēru gan ar Māri, gan Konrādu. Vai kāds no viņiem būs līgavainis un vedīs Jolantu šovasar pie altāra? Uzzināsiet drīzumā! Savukārt Kristīnes un Kārļa attiecībās būs redzami daudzi sirsnīgi un arī skarbi brīži. Ir lietas, kas notiek pašas no sevis un tās neviens nespēj ietekmēt. Vai viņi paliks kopā uz mūžu, kā veidosies viņu attiecības tālāk rādīs laiks.

Seriāla vīriešus sagaida daudz pārsteigumu!

Arvis satiks jaunu mīlestību, kura būs trausla un sargājama. Tāpat priekšā būs daudz dramatisku brīžu attiecībās ar Māri. 3. sezonā gaidāms aukstais karš starp diviem bijušajiem draugiem un partneriem. Māris turpinās savu uzvaras gājienu biznesā un attiecībās, bet šoreiz liktenis viņam sagādās daudz triecienu. Izrādās, ka arī tādi cilvēki kā Māris, kuri šķiet stabili un vareni ir salaužami. Abi vīrieši nonāks pie jaunām dzīves atziņām un piedzīvos neparedzamus notikumu pavērsienus.

Kura būs vislielākā melotāja?

Meli, vai tie būtu balti vai melni, paliek meli. Šajā sezona visvairāk savos melos sapīsies varone Baiba. Viņas pašas izauklētā melu pasaule parādīs asus zobus, jo brīdī, kad pienāks laiks teikt patiesību, Baibai vairs neviens neticēs. Varones asaras aizkustinās skatītāju, bet ir lietas, kuras nevarēs mainīt, jo pateiktu vārdu atpakaļ nepaņemsi un šoreiz viņas meli sodīs viņu pašu. Taču Baibu sagaida arī laimes pilns mirklis – ieradīsies viņas draugs Mārtiņš, kura tēlā iejutīsies Ģirts Liuzniks. Vai šo pāri sagaida kopīga nākotne, uzziniet seriāla 3. sezonā!

Ierodas īstā Marija

Viņas melo labāk jaunajā sezonā iepazīsiet īsto Māra meitu Mariju, kuru atveidos aktrise Anete Krasovska. Marija ir stipra un ar sarežģītu raksturu, bet tai pat brīdī vāja, neaizsargāta, jūtīga un viegli ievainojama jauna sieviete. Liktenis lēmis Marijai lielus pārbaudījumus – jau no dzimšanas viņa ir augusi bez vecākiem bērnu namā un pieradusi ik brīdi par sevi cīnīties un aizstāvēt. Mariju sagaida satikšanās ar sev tuviem cilvēkiem, attiecību pārbaudījumi, mīlestība un jauni likteņa pavērsieni!

Jolantas vecāki

Vēl skatītājus sagaida tikšanās ar Jolantas vecākiem – mammu Laimu, kuru atveido Dace Bonāte un tēti Aleksi, kura tēlā iejūtas Voldemārs Šoriņš. Laima ir ģimenes galva un kakls. Viņa ir paštaisna, allaž nelokāmi un ietiepīgi aizstāv savu viedokli, jo tas, viņasprāt, ir vienīgais un pareizais. Mammai patīk būt lietas kursā par savas meitas dzīvi, izmantojot savu ietekmi, viņa cenšas panākt Jolantas dzīves ceļā sev tīkamo virzienu. Laima nekad nerēķinās ar citu cilvēku domām un ar savu rīcību bieži sāpina ne tikai tuvākos cilvēkus. Savukārt Aleksis ir pretējs Laimai – viņš aizstāv un ciena meitas viedokli. Tētis ir mierīgs, nosvērts un sirsnīgs. Lai arī klausa savu sievu, tomēr prot atrast dažādus risinājumus, lai dažas dzīves nianses spētu regulēt pats.

Jauna aģentūras darbiniece

Aģentūras Kirke meiteņu kolektīvam pievienosies jauna kolēģe Simona, kuras loma uzticēta Ērikai Eglijai. Simona ir paštaisna un ar citiem īpaši nerēķinās. Jaunā sieviete ir apveltīta ar dzelzs mērķtiecību, kas spēlēs lielu lomu ne tikai viņas panākumos, bet arī citu varoņu attiecībās.

Uzplauks īsta mīlestība

Seriālā ienāks arī jauna varone Monika (Inta Tirole), kura ir ne tikai sirsnīga un pozitīva, bet arī dzīves pieredzes bagāta sieviete. Viņa piedzīvos lielu un skaistu mīlestību attiecībās ar Ričardu. Kas izšķīris šo pāri viņu jaunībā? Kā mīlestība cauri gadiem var pāraugt par mīlu bez robežām? Ja mīl, tad jūtas uzplauks un uzziedēs no jauna, jo mīlestība gadus neskaita un atnāk, ja to ļoti gaida.

Jaunajā sezonā būs sastopami jau iemīļotie personāži, tai skaitā nešķiramais dāmu četrinieks Jolanta, Marta, Margarita un Kristīne. Varones atveidos jau skatītāju iemīļotās, brīnišķīgās aktrises Alise Polačenko, Evija Skulte, Karīna Tatarinova un Inita Dzelme. Tāpat savu varoņu daudzveidīgos un interesantos notikumus piedzīvos arī Velta Straume, Lauris Dzelzītis, Andris Bulis, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Elīna Vāne, Arnis Līcītis, Māris Bezmers, Juris Strenga un Dainis Gaidelis, bet oficiantu atveidos aktieris Edgars Kalmēns.

Viņas melo labāk no 9.jūnija darba dienās plkst. 20:20 kanālos TV3 un TVPlay!

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu