Džordžs Klūnijs atklāj, kā bildinājis sievu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs jaunākajā intervijā televīzijas kanālam «CBS News» atklāja, kā viņš bildinājis savu jauno sievu Amalu Alamudinu.

Džordžs Klūnijs intervijas laikā atklāja, ka ar savu bildinājumu Amalu ir patiešām pārsteidzis. Abi iepriekš nebija runājuši par to, ka viņiem vajadzētu precēties - tas bijis kā no «zila gaisa»!

Kad Klūnijs saņēmies, lai bildinātu Amalu, fonā skanējusi viņa tantes, amerikāņu džeza dziedātājas Rozmarijas Klūnijas mūzika. Kad Džordžs izteicis bildinājumu, Amalai vajadzēja laiku, lai saprastu, kas notiek.

«Es biju mājās un ieslēdzu savas mīļākās no tantes Rozmarijas dziesmām, es pajautāju, un viņa tikai turpināja teikt «Ak, mans dievs» un «Wow - tik negaidīti»,» atklāja Klūnijs.

«Es viņai teicu, ka man ir 53 gadi un uz viena ceļa tupu jau apmēram 28 minūtes, tāpēc man ir nepieciešama atbilde, citādāk es varu arī nepiecelties, jo man sāk sāpēt gūža,» smejas aktieris.

Amala Alamudina, protams, teica maģisko jāvārdu un tagad, kad pagājuši astoņi mēneši kopš abu laulību ceremonijas Venēcijā, Klūnijs atzīst, ka nekad nav bijis laimīgāks.

Aktieris atklāja arī to, ka ar Amalu viņš var runāt par visu un viņa ir cilvēks, kurš viņam rūp vairāk nekā kāds jebkad rūpējis.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu