Šovakar Aminata cīnīsies par iekļūšanu «Eirovīzijas» finālā! Kā viņa gatavojas? (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: eirovizija.lv

Šovakar Vīnē notiks Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā uz skatuves kā desmitā kāps arī Latvijas pārstāve Aminata Savadogo, informēja Latvijas Televīzijā (LTV).

Otrajā pusfinālā par ceļazīmi uz finālu cīnīsies arī Azerbaidžāna, Kipra, Čehija, Īrija, Islande, Izraēla, Lietuva, Malta, Melnkalne, Norvēģija, Polija, Portugāle, Sanmarīno, Slovēnija, Zviedrija un Šveice.

Piedāvājam izlasīt Aminatas «Eirovīzijas» dienasgrāmatu par septīto dienu Vīnē:

Protams, ikvienam ir jautājums, ko darīja Aminata pirmā pusfināla laikā? Lieki nevilcinoties, varam atbildēt īsi un konkrēti - viņa atpūtās un izbaudīja pilnīgi citu žanru un atmosfēru. Otrdienas vakarā devāmies uz Vīnes Tautas operu, lai noklausītos Džakomo Pučīni operas Bohēma izrādi.

Tiesa, daļa no mūsu delegācijas šovu skatījās tiešraidē, lai mums būtu skaidrs, kas ir šī gada aktuālākie skatuves paņēmieni un saprastu, kas sagaida arī mūsu komandu dienu vēlāk.

Eirovīzijas konkurss norisinās milzīgā hallē kādu 15 minūšu brauciena attālumā no pilsētas centra. Taču Eirovīzijas gars ir jūtams viscaur pilsētā, kurai jāuzņem konkursa delegācijas, žurnālisti un fani no visas pasaules. Un jāteic, ka pilsēta ir kārtīgi sagatavojusies — uz katra soļa redzamas gan norādes un plakāti, gan fani un visdažādākās izklaides iespējas, lai pirms lielā notikuma — pusfināliem un fināliem — būtu ko darīt. Un vēl jautrāk to darīt kopā ar citiem konkursa dalībniekiem, tāpēc atrakciju parku Vīnes centrā Aminata apmeklēja kopīgi ar Lietuvas un Īrijas dziedātājiem, bet vēlāk jau devās uz Azerbaidžānas delegācijas pieņemšanu.

Šādas dienas mūsu laikā Vīnē vairāk nebūs. «Love Injected» tagad dodas uz lielās Eirovīzijas skatuves. Trešdien to vērtē žūrija. Ceturtdien — Eiropa. Mēs esam gatavi!

Aminata konkursā piedalīsies ar savu dziesmu «Love Injected». Kopumā konkursā sacenšas 40 dalībvalstu pārstāvji. Eirovīzijas fināls notiks 23.maijā.

Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad norisinās jau 60.reizi. Latvijai tajā uzvaru ir atnesusi dziedātāja Marija Naumova.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu