Veidojas milzu sastrēgumi; uz Salu tilta avārija (142)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uz Salu tilta noticis ceļu satiksmes negadījums, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas domes satiksmes departamentā.

Negadījuma dēļ satiksme palēnināta centra virzienā.

Aģentūra LETA vēsta - lai uzbrauktu uz Vanšu tilta Rīgā, virzienā no Pārdaugavas uz centru, autovadītājiem šorīt jābūt ļoti pacietīgiem, jo tuvējās ielās izveidojušies lieli sastrēgumi. Arī uz Salu tilta satiksme no rīta bija krietni lēnāka nekā ikdienā, novēroja aģentūra LETA.

Piemēram, Raņķa dambis, kas savieno Balasta dambi ar Valdemāra ielu, virzienā uz Vanšu tiltu ir pilnībā aizpildīts ar automašīnām.

Tikmēr Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) apkārtnē, kur šodien un rīt paredzēti galvenie Austrumu partnerības samita pasākumi un tādēļ noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi, pagaidām būtiski sastrēgumi neveidojas.

Kā novēroja aģentūra LETA, daži autovadītāji gan, visticamāk, nav informēti par satiksmes ierobežojumiem un mēģina uzbraukt uz Akmens tilta, taču policisti automašīnas novirza pa Uzvaras bulvāri prom no centra.

Arī tuvējās ielās, kurās samita dēļ nav noteikti satiksmes ierobežojumi, šorīt automašīnu ir mazāk, nekā parasti šajā laikā.

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbinieki ir pilnībā slēguši Trijādības ielu, lai gan izpilddirektora rīkojums paredz, ka šī iela jāslēdz vien posmā no Staraja Rusas ielas līdz Kuģu ielai, savukārt posmam no Staraja Rusas ielas līdz Raņķa dambim vajadzētu būt brīvi pieejamam.

Kā novēroja LETA, RPP darbinieki šorīt autovadītājiem neļāva nogriezties no Raņķa dambja uz Trijādības ielu. Tikai pēc aģentūras LETA jautājuma, kādēļ šajā ielas posmā transportlīdzekļi netiek ielaisti, pašvaldības policisti autovadītājiem sāka uzdot jautājumus, kāpēc viņi grib nogriezties no Raņķa damja uz Trijādības ielu.

Uz Salu tilta virzienā no Pārdaugavas uz centru satiksme ir daudz lēnāka nekā ikdienā šajā laikā. Automašīnu uz tilta ir daudz vairāk, līdz ar to sastrēgumi ap plkst.7.30 sākās jau Mūkusalas apļa rajonā, novēroja LETA.

Kā ziņots, šodien un rīt Rīgā notiek viens no svarīgākajiem prezidentūras ārpolitiskajiem augsta līmeņa pasākumiem - Austrumu partnerības samits, kura dēļ galvaspilsētā ir noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi.

Komentāri (142)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu