Aminata iekļūst «Eirovīzijas» finālā! (583)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

21.maija vakarā tika noskaidrots, ka Latvijas pārstāve Aminata ir iekļuvusi starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» finālā. Viņa ir viena no 25 dalībniekiem, kuri pēc pāris dienām cīnīsies par uzvaru konkursā.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursa pusfinālā Aminata uzstājās ar dziesmu «Love Injected». Jau ierodoties konkursa norises vietā Vīnē, Aminata ātri vien izpelnījās atzinību no mediju un žurnālistu puses, nu viņas sniegumu novērtējusi arī Eiropa.

21.maija pusfinālā piedalījās 17 dalībvalstis, no kurām finālā tika arī Lietuva, Polija, Slovēnija, Zviedrija, Norvēģija, Melnkalne, Kipra, Azerbaidžāna un Izraēla.

Atgādinām, ka dziesmu konkursa pirmais pusfināls jau norisinājās 19.maijā. Ceļazīmi uz «Eirovīzijas» finālu ieguva Igaunijas un Krievijas, Albānijas, Armēnijas, Rumānijas, Ungārijas, Grieķijas, Serbijas, Gruzijas un Beļģijas pārstāvji.

«Eirovīzijas» fināls norisināsies 23.maijā. Uz to ceļazīme jau nodrošināta «lielajam pieciniekam», proti, Spānijai, Francijai, Vācijai, Itālijai un Lielbritānijai, kā arī Austrijai.

Komentāri (583)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu