Meiteņu mīlulis Niks Džonass saderinājies ar 11 gadus vecāku indiešu aktrisi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

25 gadus vecais dziedātājs Niks Džonass ir saderinājies ar 36 gadus vecu indiešu aktrisi Prijanku Čopru, pārim satiekoties vien 2 mēnešus.

Kā izdevumam “People” pastāstīja pārim tuvu stāvošs avots, Džonass un Čopra iepazinās un sāka tikties maijā, bet jau 18. jūlijā, aktrises 36. dzimšanas dienā, mūziķis bildināja savu mīļoto. Kā liecina informācija, ir zināms pat veikals, kurā Džonass iegādājies Čoprai gredzenu.

Filmas “Bharat”, kurā šobrīd filmējās Čopra, galvenais režisors sociālajos tīklos paziņoja, ka aktrise virs nebūs daļa no komandas. “Jā, Prijanka vairs nefilmēsies mūsu filmā, turklāt iemesls ir ļoti īpašs. Komanda novēl Prjankai daudz mīlestības un laimi!”

Ziņojumā teikts, ka Džonass iepazīstināja Čopru ar savu ģimeni jūnijā sava brālēna kāzās, savukārt mūziķis devās uz Indiju tā paša mēneša beigās, lai iepazītos ar līgavas māti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu