Šovakar «Eirovīzijas» fināls! Ar kuru kārtas numuru uzstāsies Aminata? (107)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EUROVISION/EBU/Andres Putting/Thomas Hanses

Starptautiskā dziesmu konkursa «Eirovīzija» fināls norisināsies šovakar, 23.maijā. Latvijas pārstāve Aminata būs viena no 25 konkursa dalībniekiem, kuri šovakar kāps uz lielās skatuves Vīnē.

Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā Aminatai būs jāsacenšas vēl arī ar Albānijas, Armēnijas, Krievijas, Rumānijas, Ungārijas, Grieķijas, Igaunijas, Gruzijas, Serbijas un Beļģijas pārstāvjiem, kuri kvalificējās 1.pusfinālā, kā arī ar Francijas, Vācijas, Anglijas, Itālijas, Austrijas, Spānijas un Austrālijas dalībniekiem.

23.maija vakarā Aminata uz skatuves kāps ar 19. kārtas numuru.

Eirovīzijas finālu būs iespējams skatīties abos LTV kanālos, kā arī Latvijas Televīzijas mājas lapā ltv.lv un portālā lsm.lv.

LTV7 ēterā Eirovīzijas fināls būs skatāms ar surdotulkojumu. Plašāka informācija par konkursu un Eirovīzijas dienasgrāmatas atrodamas: www.eirovizija.lv

Noskaties Aminatas uzstāšanos pusfinālā, kurš norisinājās 21.maija vakarā! Kādas ir tavas prognozes par gaidāmajiem rezultātiem?

Komentāri (107)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu